Prima Pagina iOS 9 iOS 9.2.1 vs iOS 9.3 beta 4 – comparatia performantelor

iOS 9.2.1 vs iOS 9.3 beta 4 – comparatia performantelor

iOS 9.3 beta 4 este disponibil incepand de aseara pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, noua versiune a sistemului de operare fiind comparata cu iOS 9.2.1 pentru a se verifica eventualele imbunatatiri ale performantelor generale oferite pentru utilizatori.

In clipurile video de mai jos veti vedea iOS 9.3 beta 4 comparat cu iOS 9.2.1 pe iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S si iPhone 6, noua versiune a sistemului de operare avand performante marginal inferioare fata de cele oferite de catre iOS 9.2.1 pentru dispozitivele noastre.

iOS 9.3 beta 4 este una dintre ultimele versiuni beta ale sistemului de operare pregatite de catre compania Apple inaintea lansarii oficiale a iOS 9.3 pentru utilizatorii din lumea intreaga si in versiunea finala performantele ar trebui sa fie imbunatatite fata de cele existente acum.

iOS 9.2.1 este una dintre cele mai stabile si mai rapide versiuni ale iOS 9 lansate pana acum, iar comparatia cu iOS 9.3 beta 4 dovedeste ca acest lucru ramane valabil, cel putin deocamdata, insa la jumatatea lunii martie lucrurile ar trebui sa se schimbe in bine pentru noi.

 • Narcis

  Sper doar să nu se schimbe în mai rău.

 • robertrandy

  @Narcis; asta și eu sper.. 😳

 • Mateo Karlsson

  Fantastic:))) noua versiune e mai slaba ca, versiunea actuala?!?! E clar, nu am gresit cand am facut azi comanda la s7edge black. Il primesc in 3 saptamani. Renunt la iphone 6+s in detrimentul s7edge. Il pasez sotiei. De cand e la conducere ,,tim cuc ,,cel care ii multumea la d-zeu pt orientatiile lui ( adica e,,ghey,,) produsele apple sunt la fel precum orientatiile lui. am gresit cand am cumparat apple watch care a costat o caruta de bani versiune 42mm , am gresit pt ca am trecut la yosemite …un osx de toata jena cu blocari si deconectari de la apple tv.

 • Mateo Karlsson

  Ceasul e ok dar nu mai am ce face cu el acum ca, o sa vina s7edge.:) sotia nu il vrea si va trebui sa stea la sertar. 7000 kr suedeze or sa stea in sertar

 • Mateo Karlsson

  @dorian. Buguri peste buguri. Nu e posibil asa ceva la o firma asa de mare. Vezi bugul cu anul, bugul cu introducerea codului de siguranta de nenumarate ori fara sa stearga datele de pe telefon, blocarea telefonului daca nu il repari la service apple. Cand platesti sute de euro pe un produs te astepti ca acel produs sa merite investitia. Tu apple te bati cu pumnul in piept ca, oferi ceea ce altii nu pot oferi. Nu e decizie usoara dar …pt o perioada o sa stau deoparte de iphone. Si inca ceva: iphone fara jailbreak e zero.

 • SIrR

  am iOS 9.3 beta 2 – imi cere up la beta 3. trebuie sa il fac up la 3 sa imi apara up la beta 4 sau e doar o chetiune de timp pana imi apare b4. ms

 • Naky

  Mateo Karlsson , când se va bloca s7-ul te vei întoarce la iPhone in mare viteza . Îți spun pentru ca eu așa am făcut ! Am vândut iPhone 5 după 1 an ca a apărut iOS 7 si am trecut la galaxi s5 si am fost entuziasmat o perioada de 1 luna doua , apoi au început problemele :Crash-uri dese , restart din senin , blocări peste blocări etc. Si ca sa rezolv problemele trebuia sa reformatez telefonul la o perioada de maxim doua luni . Recunosc ca iPhone-ul 5 cu iOS 7 mai avea lag din când in când ,dar nu a trebuit vre-o data sa reformatez . Ca sa fac o comparație de stabilitate si funcționare între iPhone si samsung : samsung galaxy sX nota 5,6 – IPhone Xx nota 8,3 . Un om inteligent ar alege iPhone . Cat despre alegerea ta . Îți doresc sa te bucuri de noul tău prieten verde si îți garantez ca vei reveni la iPhone

 • Mateo Karlsson

  Sa inteleg ca, toti manelistii, cocalarii care au ,,aifon,, sunt inteligenti?! :)))

 • Marius

  Il schimbi cu Huawei?