iOS 9.2.1 vs iOS 9.3 beta 4 – comparatia performantelor

iOS 9.3 beta 4 este disponibil incepand de aseara pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, noua versiune a sistemului de operare fiind comparata cu iOS 9.2.1 pentru a se verifica eventualele imbunatatiri ale performantelor generale oferite pentru utilizatori.

In clipurile video de mai jos veti vedea iOS 9.3 beta 4 comparat cu iOS 9.2.1 pe iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S si iPhone 6, noua versiune a sistemului de operare avand performante marginal inferioare fata de cele oferite de catre iOS 9.2.1 pentru dispozitivele noastre.

iOS 9.3 beta 4 este una dintre ultimele versiuni beta ale sistemului de operare pregatite de catre compania Apple inaintea lansarii oficiale a iOS 9.3 pentru utilizatorii din lumea intreaga si in versiunea finala performantele ar trebui sa fie imbunatatite fata de cele existente acum.

iOS 9.2.1 este una dintre cele mai stabile si mai rapide versiuni ale iOS 9 lansate pana acum, iar comparatia cu iOS 9.3 beta 4 dovedeste ca acest lucru ramane valabil, cel putin deocamdata, insa la jumatatea lunii martie lucrurile ar trebui sa se schimbe in bine pentru noi.