Cele mai bune aplicatii cu suport 3D Touch pentru iPhone 6S

Cele mai bune aplicatii 3D Touch sunt recomandate de catre compania Apple prin intermediul unui noi sectiuni a App Store numita Enhanced with 3D Touch.

In aceasta noua sectiune compania Apple promvoeaza cele mai bune aplicatii care au suport pentru nou sistem 3D Touch implementat in iPhone 6S si iPhone 6S Plus, astfel ca oricine va putea beneficia de noua tehnologie Apple in aplicatii foarte populare ale App Store.

In sectiunea Enhanced with 3D Touch sunt promovate de catre compania Apple atat aplicatii normale care au suport pentru 3D Touch, cat si jocuri care au disponibile functii speciale prin intermediul acestei tehnologii, asa ca veti avea parte de titluri special create pentru el.

Avand in vedere ca de cateva saptamani compania Apple promoveaza in sectiuni de acest gen doar aplicatii care sunt special alese de catre angajatii sai, puteti fi siguri ca indiferent ce alegere veti face pentru terminalele voastre, ea va fi una cat se poate de buna.

Sectiunea Enhanced with 3D Touch poate fi accesata urmand acest link.

2 COMENTARII

  1. @zaone off topic, oare poti sa imi spui cum as putea gasi aplicatiile care au suport pentru replaykit? era la un moment dat in app store o categorie cu aplicatiile astea, dar nu mai e disponibila