Asa arata iPhone 5se – schite detaliate

Primele imagini ne dezvaluie cum arata iPhone 5se care urmeaza sa fie lansat in cursul lunii martie pe piata de catre compania Apple, ele fiind create in baza unor schite preluate de catre un producator de carcase din una dintre fabricile in care viitorul terminal urmeaza sa fie produs.

V-am spus de atatea ori ca iPhone 5se arata ca iPhone 5S cand vine vorba despre design, iar aceste imagini confirma zvonuri care apar constant pe internet de cateva luni incoace, iar astazi avem detalii inclusiv privind dimensiunile noului smartphone pregatit de catre compania Apple.

Buton Power repozitionat

arata iPhone 5se - iDevice.ro

In baza acestor imagini se pare ca in ceea ce priveste dimensiunile iPhone 5se arata ca iPhone 5S si va putea fi compatibil cu unele carcase pentru vechiul produs al companiei Apple, insa nu in toate deoarece Apple a repozitionat butonul Power/Sleep/Lock/Wake al terminalului.

Puteti vedea in imaginea de mai sus ca butonul Power nu mai este pozitionat in partea superioara dreapta a carcasei, ci se regaseste acum in partea laterala dreapta, deasupra slotului SIM, asa cum se intampla de mai bine de un an de zile cu iPhone 6 si iPhone 6S.

In baza imaginilor obtinute de la acest producator de carcase, iPhone 5se are 123.8mm inaltime, 58.6mm latime si 7.6 mm grosime, deci diferentele fata de iPhone 5S sunt insesizabile, iar de aceea avem parte de compatibilitate cu unele dintre vechile accesorii.

Ecran curbat si camera in afara carcasei

arata iPhone 5se schita - iDevice.roDoua prototipuri ale iPhone 5se sunt testate de catre compania Apple in momentul de fata in vederea lansarii, ambele avand ecranul curbat spre marginile exterioare ale carcasei precum iPhone 6, ambele avand camera usor iesita in exteriorul carcasei.

In prima imagine de mai sus puteti vedea cum arata primul prototip creat de catre compania arata iPhone 5se schita 1 - iDevice.roApple, iar in cea de-a doua il puteti vedea pe al doilea, diferentele dintre ele fiind vizibile la flash LED-ul camerei si la grilajele pentru difuzoare.

Mai exact, unul are flash LED rotund precum iPhone 6S, iar celalalt are un flash LED de forma unei pastile, unul avand un grilaj mai mare pentru difuzoare, in timp ce al doilea are un grilaj mai mic, restul schitelor aratand ca prototipurile sunt identice.

Doua difuzoare si carcasa din metal

arata iPhone 5se 6 - iDevice.roImplementarea a doua difuzoare in iPhone 5se nu este chiar atat de neasteptata avand in vedere ca iPad Pro are 4 si iPad Air 3 urmeaza sa beneficieze de aceeasi schimbare, insa deocamdata nimeni nu stie sigur daca acesta schimbare va exista.

In ceea ce priveste design-ul vorbim despre aceleasi materiale folosite in iPhone 5S, adica vom vedea o carcasa din metal cu sticla si o camera FaceTime pozitionata in mijlocul panoului frontal, asa ca utilizatorii vor separa cu greu iPhone 5se de predecesorul sau.

Chip A9, Live Photos si camera mai buna

arata iPhone 5se 3 - iDevice.roiPhone 5se va avea un chip A9 cu co-procesor de miscare M9 si NFC integrat pentru Apple Pay, compania Apple implementand o camera mai buna pentru utilizatori, dar si functia Live Photos care va permite inregistrarea de poze animate care au si sunet.

Se speculeaza ca noua camera va avea 8 megapixeli si senzorul de imagine implementat in iPhone 6 de catre compania Apple, insa informatii definitive deoacamdata nu exista.

Culori si lansare

arata iPhone 5se 5 - iDevice.roiPhone 5se urmeaza sa fie disponibil in culorile : auriu, argintiu, space grey si roz auriu. Da, compania Apple va oferi pentru noul dispozitiv si culoarea roz aurie implementata initial pentru colorarea carcasei iPhone 6S, ea fiind extrem de populara in lumea intreaga.

iPhone 5se urmeaza sa fie disponibil in versiuni de 16 GB si 64 GB spatiu de stocare, el urmand a fi prezentat in cadrul unei conferinte care va avea loc pe data de 15 martie, lansarea iPhone 5se oficiala fiind programata de catre compania Apple pentru data de 18 martie.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre iPhone 5se ?

arata iPhone 5se 2 - iDevice.ro

arata iPhone 5se 4 - iDevice.ro

arata iPhone 5se 7 - iDevice.ro

arata iPhone 5se 1 - iDevice.ro