Care este cel mai popular CEO al unei companii IT ?

Un studiu recent derulat in SUA a dezvaluit care sunt cei mai populari CEO ai companiilor tehnologice care activeaza in SUA, iar Mark Zuckerberg a castigat prima pozitie cu mult inaintea CEO-ului Apple, Tim Cook, lucru pe care nu multa lume si l-ar fi imaginat.

Nici CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, sau cel al Tesla, Elon Musk, nu au reusit sa se apropie de Mark Zuckerberg, diferenta in popularitate dintre CEO-ul Facebook si restul presedintilor fiind de minim 9%, el avand totusi si cel mai mare numar de persoane care nu il favorizeaza.

Desi pana recent Tim Cook nu era favoritul multora, lupta pe care o duce cu FBI pentru a mentine securitatea iOS-ului neatinsa l-a ajutat sa creasca in popularitate si sa castige increderea unor persoane care nu aveau vreo opinie in legatura cu el pana in prezent.

In aceeasi masura, Tim Cook nu are chiar atat de multe persoane care nu sunt de acord cu ceea ce face el, numarul acestora fiind mai mic decat cel inregistrat in cazul lui Mark Zuckerberg, schimbarile pe care le face acesta pentru compania Facebook aducand si criticile multor persoane.

tim cook popularitate - iDevice.ro

Tim Cook a avut de depasit foarte multe obstacole dupa preluarea conducerii companiei Apple si pana acum a reusit sa dovedeasca faptul ca Steve Jobs nu a facut o greseala cand l-a ales.