Prima Pagina Samsung Galaxy S7 Galaxy S7 vs iPhone 6S – comparatie detaliata a camerei

Galaxy S7 vs iPhone 6S – comparatie detaliata a camerei

Camerele Samsung Galaxy S7 si iPhone 6S apar intr-o comparatie detaliata in clipul video de mai jos, atat in ceea ce priveste capacitatea lor de a inregistra poze, cat si clipuri video, terminalul Apple fiind pus in dezavantaj de faptul ca nu are un stabilizator optic de imagine precum iPhone 6S Plus.

Samsung Galaxy S7 Edge are o camera de 12 megapixeli, exact precum iPhone 6S, insa spre deosebire de ea are deschidere f/1.7 cu 26mm vs f/2.2 cu 29mm, dimensiune senzor de 1/2.6″ fata de 1/3″ µm, marime pixel 1.4 µm fata de 1.22 µm.

Dupa cum am spus si la inceput, intre camerele Samsung Galaxy S7 si iPhone 6S exista o diferenta majora cand vine vorba despre stabilizarea imaginilor, insa chiar si asa, terminalul celor de la Samsung se descurca extrem de bine in inregistrarea de poze si clipuri video.

Principala noutate adusa de catre camera Samsung Galaxy S7 este capacitatea de a inregistra poze si clipuri video bune in conditii de luminozitate scazuta, compania Apple avand foarte multe de recuperat in acest segment.

Voi carui smartphone ii acordati victoria in aceasta comparatie ?

 • Dabija

  Se vad diferente mari…
  Va urma replica celor de la Apple
  E buna si concurenta la ceva 🙂

 • V.P

  Nu ai ce compara , cel putin autofocusul ala e genial la samsung , nu am vazut pana acum asa ceva .

 • VYC

  Clar s7 mai bine. Ramane de vazut ce scoate apple in iphone 7 acum si atunci se pot compara camerele cu adevarat.

 • Bashtanov

  Pacar ca nu pot incarca aici poza ce am luati din clipul postat! Ca sa vedeti ca samsung are camera mak slaba ca si iPhone!!
  Samsung s7( si nu numai) are acel efect de infrumusetare…. De a face mai frumos si de a elemina imperfectiunile!!
  Pe cand iPhone arata exact cum esti… Pana la cele mai mici detalii…..! Aici da dovada Apple ca e mereu cu un pas in fata chiar daca nu are 25,173 de megapixeli !!!!!

  Uitativa va rog la spancene, si la conturul barbii ….
  •Apple arata detaliile … Exact asa cum esti.
  •samsug ascunde…. Cu acel efect de infrumusetare… Pe langa ca albeste fata si barba, mai ascunde si acele fire de par crescute pe langa barba!

 • flrazvan

  S7 fara comentarii

 • Cristi

  Ia dat rusine S7!

 • Mircea Radulescu

  La poza aia cu barba si sprancenele am mari dubii de photoshop, in rest daca e pe bune testul, il bate clar S7 in special la focus si la zgomot.

 • Danut Mihai Florian

  N-ai ce compara…lasa ca urmatorul iphone o sa fie mai subtire, deci super!

 • George

  Incredibil ce camera are s7 de a dreptul fantastica

 • George

  S6 si Note 5 au camere peste iphone 6/6plus eu nu cred ca Samsung a adus in s7 o camera mai proastă
  Nu cred ca tehnologia camerei din s7 e degeaba in asa fel ca camera sa fie mai slabă decat 6s si da Iphone 6s te arata asa cum esti dar daca te uiți in clip te arata galbejit , dar in s7 te arata asa cum esti dar, foarte clar cred ca stirea aia in care spunea ca Samsung a introdus tehnologie dsld este adevarata

 • iTu

  genial, incredibila, de nevazut pana acuma, o asa buna camera si poze facute cu s7 nu am mai vazut in viata mea si nici nu exista pe terra. pe bune ce-a mai bestiala, dementiala, fantastica camera, spulbera 6s si 6s plus. deja mi-am comandat 1 bucata.

 • Orion4tech

  Interesant cum camera fronala de pe iphone 6s nu filmeaza la Full HD, acum inteleg ca iphone 6 a avut o camera de doar 1.2mp deci tehic nu putea filma full hd pt. ca este nevoie de cel putin 2.1mp pt asta dar senzorul de pe 6s este de 5mp. Cine stie poate este chiar de asa proasta calitate incat efectiv senzorul nu este capabil sa filmeze la rezoluti mai mare de 720p desi are 5mp. Chiar am observat ca in general pozele facute cu camera frontala de pe 6s au detalii slabe pt. 5mp in special la lumina slaba.

  Sunetul de asemenea este de proasta calitate, sa va spun sincer parca un Moto G2 scoate sunet mai bun in filmari decat 6s si este un telefon Android low end. Poate este influentat si de faptul ca are difuzoare stereo desi este telefon low end. In mod evident S7 este mult mai bun la sunet, volum mai bun, mai bogat, claritate mai mare.

  La imagini. Cand lumina este OK diferente mari nu sunt dar cam orice se descurca bine cand ai suficienta lumina, situatia ia o intorsatura dramatica cand nu mai ai atat de multa lumina la dispozitie si unde S7 este in mod cat se poate de evident mult mai bun decat iphone, diferenta este foarte mare. Bine 6s era destul de slab in aceste conditii si inainte, pana si S6 este superior in lumina slaba.

  Si sa nu uitam de focus, S7 este mult mai rapid din nou in special cand vine vorba de lumina slaba.
  Apple are foarte mult de recuperat cu iphone 7. Trebuie sa aduca imbunatatiri mult mai mari senzorului foto decat au facut-o cu oricare telefon lansat pana acum pentru a putea macar egala noul S7 la acest capitol.

 • Andrei Mărcuş

  se poate dezactiva acel filtru, trebuie doar sa il lasi pe 0

 • Andrei Mărcuş

  S7 are cea mai buna camera de pe piata in acest moment. ce va fi in viitor.. ramane de vazut.