Primul smartphone cu 6 GB RAM este o clona a iPhone

Primul smartphone cu 6 GB RAM se numeste Vivo Xplay 5, el fiind confirmat de catre compania chinezeasca Vivo, iar dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos el este o clona care reprezinta o combinatie intre design-urile iPhone 6S si Samsung Galaxy S7 Edge.

Vivo este o companie recunoscuta pentru faptul ca este predispusa la a copia design-urile smartphone-urilor altor producatori, iar cu Vivo Xplay 5 nu se dezminte si copiaza design-urile nu a unuia, ci a doi producatori de terminale mobile, acestia fiind, printre altele, si competitori directi.

Vivo Xplay 5 are un ecran AMOLED curbat spre ambele margini ale carcasei de 5.43 inch cu rezolutie QHD de 2560 x 1440 pixeli, chip quad-core Snapdragon 820, 6 GB RAM, sistem de racire lichida, camera de 16 megapixeli Sony IMX298 o baterie de 3600 mAh si o grosime de doar 7.59mm.

Desi Vivo Xplay 5 este o clona a doua dintre cele mai populare smartphone-uri ale momentului, specificatiile sale sunt impresionante, insa din pacate pentru chinezi, pretul de vanzare de peste 600 de dolari il pune in acelasi rand cu smartphone-urile Apple si Samsung, strategie care va afecta vanzarile.

Avand in vedere ca Vivo Xplay 5 cu 6 GB RAM a fost deja anuntat, ne putem astepta ca anul acesta alte smartphone-uri cu o cantitate de RAM identica sa fie anuntate de catre producatori asiatici, asa ca va fi interesant de vazut cine va mai oferi asemenea dispozitive.

Vivo Xplay 5 - iDevice.ro