HTC a publicat primul teaser video pentru One M10

Spre deosebire de Samsung care face clipuri video cu capre pentru a promova Galaxy S7, cei de la HTC au publicat un teaser video cu o serie de informatii relativ interesante pentru cei care sunt interesati de smartphone-ul One M10 ce urmeaza sa fie lansat pe piata anul acesta.

In clipul video de mai jos puteti vedea realizarea celor de la HTC, taiwanezii afirmand ca One M10 este rezultatul unei munci obsesive de a dezvolta un smartphone grozav pentru utilizatorii din lumea intreaga si ar fi bine daca afirmatiile lor s-ar dovedi a fi 100% adevarate.

Zilele trecute v-am spus ca HTC a confirmat denumirea One M10 a noului sau smartphone prin intermediul unei listari facute in propriul website, astfel ca nu mai exista vreun dubiu cu privire la felul in care compania taiwaneza isi va denumi viitorul produs.

Conform celor mai recente zvonuri, HTC One M10 urmeaza sa fie prezentat in cadrul unei conferinte care ar trebui sa aiba loc inc ursul acestei luni, insa lansarea oficiala ar putea avea loc abia luna viitoare, asta desigur daca informatiile aparute pana in prezent se vor dovedi a fi adevarate.

2 COMENTARII