HTC One M10 a fost confirmat de HTC

HTC One M10 a fost confirmat de catre compania HTC direct in propriul website, o imagine inregistrata cu noul smartphone fiind in mod surprinzator deasemenea disponibila, iar datele sale EXIF ofera informatii cu privire la camera pe care noul terminal o va avea.

Cei de la HTC au publicat un teaser pentru One M10 saptamana trecuta anuntand ca noul smartphone urmeaza sa fie prezentat in curand, insa acum avem confirmarea fara dubiu a denumirii dispozitivului, dar si a specificatiilor tehnice ale camerei sale.

HTC One M10 specificatii - iDevice.roCamera HTC One M10 urmeaza sa aiba 12 megapixeli cu capacitatea de a inregistra imagini la rezolutia de 4000 x 2250 pixeli, deschidere f/1.89 si distanta focala de 4.6mm, insa ramane de vazut cum se va descurca ea in conditii de luminozitate scazuta.

Cei de la HTC au anuntat ca One M10 va oferi o camera grozava pentru inregistrarea de poze si clipuri video, insa in baza specificatiilor de pana acum ea nu pare a fi extraordinar de buna, dar ramane de vazut ce va prezenta in final compania taiwaneza.

Acestea fiind spuse, HTC One M10 trebuie sa fie suficient de interesant pentru a se lupta cu Samsung Galaxy S7 si iPhone 6S dupa lansarea pe piata.

imagine HTC One M10 - iDevice.ro