LMCable – primul cablu universal ce incarca smartphone iOS si Android

LMCable este primul cablu din lume care este cu acelasi conector este capabil sa incarce smartphone-urile iOS si Android, el facand parte in momentul de fata dintr-un proiect care a obtinut suma necesara pentru a fi finantat si lansat, deci va ajunge sigur pe piata in cursul acestui an.

In clipul video de mai jos aveti o prezentare a LMcable, el combinand un conector Lightning cu unul micro-USB pentru a permite incarcarea smartphone-urilor iOS si Android, lucru pe care Apple nu il va recomanda vreodata si care ar putea fi periculos pe termen lung.

Dupa cum veti vedea si din imagini, LMcable are un conector Lightning pe o parte si unul micro-USB pe cealalta parte, astfel ca simpla intoarcere a conectorului va permite incarcarea unui smartphone iOS sau a unuia Android, fara ca vreo schimbare sa fie necesara.

Separat de incarcarea smartphone-urilor iOS si Android, LMcable este capabil sa transfere si datele din aceste terminale pe un calculator, procedura in sine fiind la fel de rapida precum in cazul cablurilor normale oferite de catre producatorii dispozitivelor.

LMcable ar urma sa coste pana in 20 de euro in momentul in care va fi lansat pe piata, asta depinzand desigur de taxele tarilor in care produsul va fi vandut, ideea din spatele sau fiind foarte interesanta si cu foarte mare priza la public, dupa cum a si demonstrat suma inregistrata pe kickstarter.