WhatsApp Messenger ocupa inutil spatiul liber din iPhone

Cea mai recenta versiune a aplicatiei WhatsApp Messenger are o problema majora care afecteaza un numar mare de utilizatori din strainatate, acestia raportand faptul ca aplicatia a inceput sa ocupe in mod inutil din ce in ce mai mult spatiu liber al terminalelor lor iPhone.

In anumite cazuri utilizatorii au ramas si fara 7 GB de spatiu liber din cauza aplicatiei WhatsApp Messenger si pana acum nimeni nu a reusit sa ofere vreo explicatie pentru aceasta problema enervanta care in anumite caimpiedica instalarea de aplicatii sau inregistrarea de poze ori filme.

Cei de la WhatsApp nu au discutat problema public si nici macar nu au recunoscut-o pana in momentul de fata, asa ca nimeni nu stie daca o rezolvare este in curs de dezvoltare, insa cel mai probabil inginerii companiei incearca sa gaseasca o metoda de a repara situatia neplacuta.

Din pacate in momentul de fata stergerea completa a WhatsApp Messenger este singura metoda de a elibera spatiul din terminalele iPhone afectate deoarece o reinstalare a sa nu rezolva absoluit nimic, asa ca s-ar putea sa fiti nevoiti sa renuntati complet la aplicatie.

Acestea fiind spuse, ati intampinat aceasta problema dupa instalarea celei mai recente versiuni a aplicatiei WhatsApp Messenger ?