WhatsApp Messenger ocupa inutil spatiul liber din iPhone

Cea mai recenta versiune a aplicatiei WhatsApp Messenger are o problema majora care afecteaza un numar mare de utilizatori din strainatate, acestia raportand faptul ca aplicatia a inceput sa ocupe in mod inutil din ce in ce mai mult spatiu liber al terminalelor lor iPhone.

In anumite cazuri utilizatorii au ramas si fara 7 GB de spatiu liber din cauza aplicatiei WhatsApp Messenger si pana acum nimeni nu a reusit sa ofere vreo explicatie pentru aceasta problema enervanta care in anumite caimpiedica instalarea de aplicatii sau inregistrarea de poze ori filme.

Cei de la WhatsApp nu au discutat problema public si nici macar nu au recunoscut-o pana in momentul de fata, asa ca nimeni nu stie daca o rezolvare este in curs de dezvoltare, insa cel mai probabil inginerii companiei incearca sa gaseasca o metoda de a repara situatia neplacuta.

Din pacate in momentul de fata stergerea completa a WhatsApp Messenger este singura metoda de a elibera spatiul din terminalele iPhone afectate deoarece o reinstalare a sa nu rezolva absoluit nimic, asa ca s-ar putea sa fiti nevoiti sa renuntati complet la aplicatie.

Acestea fiind spuse, ati intampinat aceasta problema dupa instalarea celei mai recente versiuni a aplicatiei WhatsApp Messenger ?

16 COMENTARII

  1. De Cateva zile am ramas fara spatiu pe 6s plus . Am dat restore si azi iar incepe sa se duca din spatiu desi tel e aproape gol , nu am descoperit cauza

  2. pentru cei care sunteti putin avansați, backup în icloud la conversații. dezinstalati whatsapp si luați penultima versiune de whatsapp(metoda cu Charles) apoi restaurati backupul. mie mi-a mancat 4.5gb whatsappu nou. in utilizare spatiu nu scrie ca mananca atat, dar daca bagati la pc tel o sa vedeti ca la documente si date ocupa o gramada.

  3. Ce importanta are cât ocupa o aplicație? Dacă nu m-a deranjat când am donat un rinichi pt a-mi achiziționa un 6s de 16gb,cu siguranță nu mă interesează ce și cât ocupa.

  4. Dar nu s-a gândit nimeni ca poate la mijloc e un bug al ios? Dacă sunt probleme cu calculul și afișarea procentajului bateriei,de unde știm cu siguranță că nu afișează eronat spațiul de stocare?

  5. eu am backup-ul dezactivat si nu imi ocupa decat 300MB aplicatia, insa am observat de 2-3 zile ca mesajele ce mi le trimit unii imi ajung cu intarziere destul de mare, in unele cazuri si dupa 3 ore.

  6. Pentru cei care aveti probleme cu ocuparea spatiului datorita aplicatiei Whatsapp, stergeti aplicatia si la reinstalare nu faceti restore la conversatii din backup. Stiu ca se pierde tot dar la mine a functionat. Incercati, poate va merge si voua. Mie la spatiul disponibil imi scria 0 bytes si acum am 3.4 GB. Cheers!