Prima Pagina Facebook Messenger Aplicatia Facebook Messenger pentru iOS a fost actualizata in App Store

Aplicatia Facebook Messenger pentru iOS a fost actualizata in App Store

Facebook Messenger, aplicația lansată de către compania Facebook în App Store pentru a ne forța să o utilizăm pentr a purta discuții cu prietenii activi pe rețeaua sa de socializare, a fost actualizat în cursul acestei seri.

In cursul noptii trecute o noua versiune a Facebook Messenger a fost publicata de catre compania Facebook si dupa cum probabil va imaginati deja, ea aduce pentru noi doar rezolvari ale problemelor de functionare si imbunatatirea performantelor generale in timpul utilizarii in iPhone, iPad si iPod Touch-urile Apple.

 • We update the app regularly so we can make it better for you. Get the latest version for all of the available features and improvements. Thanks for using Messenger!

Facebook Messenger este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal în App Store.

 • valentin

  De când intru pe Facebook la început pe android de vreo 4 ani pe iOS niciodată nu a mers cum trebuie.

 • Daniel

  Eu nu mai nimic frate … Update in fiecare săptămana pentru îmbunătățiri si merge din ce in ce mai porst! Am iPhone 5s iOS 9.2.1 si se deschide cam greu messengerul si Facebook-ul. Am o coaja se Samsung e din 2001 Si vreau sa zic ca mai repede rulează Facebookul si messengerul pe coaja aia de telefon. Deci nu înțeleg Apple !! Au un produs bun dar aplicațiile rulează foarte greu! Nu este normal.

 • Ionut Catalin

  Salut tuturor! Am instalat și folosit aplicația facebook Messenger, pe iPhone 6 Plus, fără a deține un cont de Facebook, prin simpla creere cu numărul de telefon. Întrebarea este: Mai pot recupera mesajele din aplicație? Fiindcă mi s-a șters aplicația, după o restaurare.
  Orice metodă, doar să pot recupera un chat! Mulțumesc foarte mult!