Apple a anuntat o schimbare importanta pentru App Store

App Store este magazinul prin care compania Apple vinde aplicatii pentru iPhone, iPad, iPod Touch sau Mac-uri, el fiind vizitat de sute de milioane de oameni anual si generand zeci de miliarde de descarcari, plus zeci de miliarde de dolari in incasari.

Pentru ca App Store este atat de important, cei de la Apple au anuntat o schimbare foarte importanta implementata recent, mai exact ca sectiunea Best New Apps, Cele mai bune aplicatii noi, este actualizata aproape zilnic si nu o data pe saptamana.

Pana recent aceasta sectiune era actualizata doar joia pentru a promova aplicatiile lansate recent in magazinul de aplicatii, insa incepand de saptamanile trecute actualizarea sectiunii se face zilnic pentru ca Apple vrea ca noi sa accesam App Store in fiecare zi.

Schimbarea a fost anuntata de catre Phill Schiller, vicepresedintele senior al diviziei de marketing si al diviziei App Store, el preluand aceste atributii de la Eddy Cue anul trecut, aceasta fiind prima schimbare majora facuta, insa nu si singura deoarece altele vor veni in viitor.