Sistemul de racire al Galaxy S7 nu este bazat pe lichid

Foarte multa lume a spus ca Samsung Galaxy S7 are un sistem de racire lichida care mentine temperatura exterioara a dispozitivului la o valoare redusa si am fost placut impresionat de schimbarea facuta de catre compania Samsung pentru sistemul de racire al terminalelor sale.

Presupun ca multi dintre voi vor fi de acord cu mine cand spun ca iPhone-urile deseori se incalzesc mult mai tare decat ar trebui si sunt sigur ca multi dintre voi si-ar dori ca Apple sa faca o schimbare care sa rezolve aceasta problema, cei de la Samsung gasind-o prin acest sistem.

Desi multa lume spune ca Samsung Galaxy S7 are un sistem de racire lichida, in realitate vorbim doar desre un sistem care disipa caldura in interiorul carcasei, dar in realitate nu are vreun lichid in interior, ci nimic altceva decat cupru care isi face foarte bine treaba.

In clipul video de mai jos veti vedea cum se desface cutia Samsung Galaxy S7 si cum arata interiorul sistemului de racire implementat de catre compania Samsung, lichidul nefacand parte din radiatorul care strabate o buna parte din lungimea dispozitivului.

Samsung Galaxy S7 nu este primul smartphone care are un asemenea sistem de racire implementat in carcasa si cu siguranta nu va fi ultimul, ele dovedindu-se a fi destul de eficiente in a le oferi utilizatorilor o experienta buna pentru utilizarea dispozitivelor.

UPDATE: Se pare ca in interior exista totusi un lichid care la temperaturi mari se transforma intr-un gaz care se deplaseaza pe suprafata radiatorului pentru a redeveni lichid prin condensare.

The liquid absorbs heat from the S7’s processor where it is vaporized. The vapor containing the heat moves through the tube away from the source of the heat and condenses back into a liquid where the heat is dispersed.