Galaxy S7 vs iPhone 6S – primele teste de performanta

Performantele Samsung Galaxy S7 si iPhone 6S sunt comparate intr-o prima serie de clipuri video pentru a ne arata care dintre cele doua terminale este capabil sa ruleze mai repede task-urile pe care utilizatorii din lumea intreaga doresc sa le intreprinda.

In mod normal toata lumea s-ar astepta ca Samsung Galaxy S7 sa intreaca iPhone 6S in orice fel de test multumita hardware-ului sau superior care include procesoare octa/quad-core si 4 GB RAM, insa veti vedea in testele de mai jos ca lucrurile nu stau chiar asa.

iPhone 6S poate porni chiar mai rapid decat Samsung Galaxy S7 in anumite situatii, deblocarea terminalelor cu amprenta facandu-se la fel de repede, utilizarea aplicatiilor native oferind usoare avantaje unuia sau altuia in functie de ceea ce se face.

Cand vine vorba de aplicatii care necesita o conexiune de internet lucrurile nu sunt prea relevante deoarece vorbim despre constructii diferite de aplicatii native sau jocuri, insa si aici atat Samsung Galaxy S7, cat si iPhone 6S castiga dueluri diferite, terminalul Samsung avand castig de cauza in mai multe situatii.

Lucrurile incep sa devina foarte interesante cand ne uitam la jocuri deoarece deschiderea lor pe Samsung Galaxy S7 se face mai greu decat in cazul iPhone 6S si acest lucru este surprinzator avand in vedere puterea de procesare a produsului Samsung.

Problema cu aceasta putere de procesare sta in faptul ca ea nu este folosita cum trebuie de catre Android, iar daca Samsung nu isi dezvolta propriul sistem de operare pentru hardware ajunge in situatia de a nu oferi performante pe masura componentelor puternice.

Ca sa fiu sincer, asteptam mai multe de la Samsung Galaxy S7, insa acestea sunt doar primele teste, iar in zilele urmatoare voi ocazia de a testa si eu unul pe indelete, asa ca voi reveni cu detalii privind diferentele in performante fata de iPhone 6S.

Voi ce parere aveti ?