Dropbox a inregistrat un numar impresionant de utilizatori

Dropbox este unul dintre cele mai mari servicii de file sharing de pe planeta, iar in cursul acestei zile compania din spatele platformei a anuntat ca 500 de milioane de utilizatori au fost inregistrati pana in momentul de fata pentru a folosi serviciile sale.

Cifra este una extrem de impresionanta si probabil mai mare decat cea a unor servicii similare precum OneDrive sau Google Drive, insa din pacate nu stim si cum se compara serviciul cu iCloud-ul Apple oferit nativ pe 1 miliard de iDevice-uri din lumea intreaga.

Desi 500 de milioane de persoane si-au inregistrat pana acum un cont in platforma Dropbox, compania nu a anuntat si cifra lunara de utilizatori care acceseaza serviciul, aceasta fiind mai mica decat cea totala de inregistrari, dupa cum era si normal de asteptat.

In ultimii ani Dropbox si-a crescut constant numarul de utilizatori prin abonamentele tractive pe care a fost fortata sa le ofere din cauza concurentei serioase generate de catre Apple sau Microsoft, iar serviciul ramane in continuare popular.

With 500 million signups under our belt, it’s exciting to see Dropbox connecting people around the world with everything that’s important to them. But this milestone hints at something much bigger—how much our users are working together. Since we started, Dropbox users have created 3.3 billion connections by sharing with each other.

infografic dropbox 500 milioane utilizatori