Iata cat a platit OnePlus pentru ca produsele sale sa apara in House of Cards

House of Cards este unul dintre cele mai populare seriale lansate in ultimii ani, weekend-ul trecut fiind lansat cel de-al patrulea sezon din serie, iar cu aceasta ocazie aflam si cat au platit cei de la OnePlus pentru ca smartphone-urile lor sa apara in serial.

Conform chinezilor, 300.000 de dolari au fost platiti de catre companie pentru ca smartphone-urile OnePlus One, OnePlus 2 si OnePlus X sa fie folosite de catre diversi actori din House of Cards, suma fiind mult mai mica decat m-as fi asteptat de la un serial atat de important.

Adevarul este ca smartphone-urile chinezilor nu au parte de vizibilitate chiar atat de mare, cel putin nu la fel mare precum terminalele Apple sau Samsung, acestea fiind folosite de catre personajele principale in mod regulat de-a lungul celor 13 episoade.

Apple si-a promovat produsele in fiecare sezon al House of Cards, ba mai mult si-a promovat inclusiv App Store-ul si aplicatii din el, iar daca OnePlus a platit 300.000 de dolari pentru ca produsele sale sa apara in cateva episoade, atunci Apple a platit cu siguranta cateva milioane de dolari.

Liu Huangfu, head of OnePlus’s China operations, told that the deal with the US TV series was arranged by a mutual friend and cost OnePlus less than 2 million yuan (around US$ 300 000). Liu said they chose House of Cards because the series is popular worldwide and its fans are part of the OnePlus’ core customer target group.

Voi ce parere aveti despre pretul platit pentru promovarea acestor produse in House of Cards ?