23.2 C
București
marți, aprilie 16, 2024

Acasă Facebook Facebook va invata argoul tinerilor inainte ca acesta sa devina popular

Facebook va invata argoul tinerilor inainte ca acesta sa devina popular

Compania Facebook testeaza un software special menit sa imbunatateasca experienta de utilizare a retelei sale de socializare, iar intr-un brevet de inventie descrie o metoda prin care software-ul ar putea detecta argoul tinerilor inainte ca el sa devina popular.

Mai exact, Facebook va incerca sa detecteze cuvinte care fac parte din argoul tinerilor si care vor fi utilizate foarte des de tot mai multe persoane si le va adauga in glosarul sau de cuvinte, iar mai apoi in baza lor va actiona diverse functii.

Practic Facebook incearca sa devina si mai cool pentru tinerii care folosesc obsesiv reteaua de socializare si pun foarte mare accent pe ceea ce se publica in cadrul sau, insa pentru ca vorbim despre un software, nimeni nu poate sti sigur daca el va functiona chiar asa cum isi doreste Facebook.

Pentru a fi sigura ca va detecta in mod corect cuvintele, cei de la Facebook ar putea crea si sondaje pentru a-i intreba pe utilizatori cat de cool sunt anumite cuvinte, iar in baza raspunsurilor lor ele vor fi adaugate in glosarul retelei de socializare sau nu.

Particular embodiments determine that a textual term is not associated with a known meaning. The textual term may be related to one or more users of the social-networking system. A determination is made as to whether the textual term should be added to a glossary. If so, then the textual term is added to the glossary.

Facebook doar testeaza deocamdata acest sistem si nimeni nu stie cand sau daca el va fi lansat oficial pentru utilizatorii din intreaga lume, insa daca la un moment dat folositi un cuvant din argoul tinerilor si vedeti o reclama contextuala sau alta functie activa, stiti ce anume a actionat totul.

Facebook argou - iDevice.ro