Steve Wozniak vorbeste despre pericolul compromiterii securitatii iOS

Steve Wozniak este faimosul co-fondator al companiei Apple, el fiind privit de catre foarte multi ca un adevarat guru al tehnologiei si asta pe buna dreptate din moment ce a inventat primul Mac si a contribuit la crearea altor versiuni mult mai populare ale produselor Apple.

Intr-un interviu acordat lui Conan O’Brien, Wozniak a vorbit despre cerintele FBI de a compromite securitatea iOS pentru a debloca un iPhone si multe altele dupa el, co-fondatorul Apple explicand pericolul imens care exista intr-o asemenea actiune a Apple.

El a vorbit despre un moment in care a creat un virus pentru Mac ce se putea raspandi la nesfarsit printre produsele companiei americane, el distrugand toate dovezile creatiei virusului temandu-se ca ele ar putea fi descoperite si utilizate in scopuri malefice.

Steve Wozniak afirma ca acelasi lucru se poate intampla si daca Apple ar compromite securitatea iOS pentru FBI, iar mai multe detalii puteti vedea in clipul video de mai jos cu interviul dat de catre co-fondatorul companiei americane.