Un chinez si-a vandut copilul pentru a cumpara un iPhone si o motocicleta

Desi pare foarte greu de crezut, un chinez de 19 ani si-a vandut copilul nou-nascut pentru a-si cumpara un iPhone si o motocicleta, iar daca in trecut se vindeau doar organe, acum nebunia intrece noi limite cu vanzarea de fiinte umane pentru a cumpara diverse obiecte.

Tanarul chinez a obtinut doar aproape 3500 de dolari pe copil si banii par sa-i fi ajuns pentru un iPhone si o motocicleta nu prea complicata, insa din cauza remuscarilor acesta s-a predat politiei careia i-a explicat situatia si a recunoscut ca a comis o infractiune.

Cumparatorul copilului sustine ca acesta urma sa ajunga la sora sa, mama copilului fiind deasemenea gasita de catre politie, aceasta recunoscand ca majoritatea localnicilor din orasul in care traieste isi vand copiii deoarece nu au suficienti bani pentru a-i creste.

Partea si mai ciudata a intregii povesti este ca ambii parinti ai copilului vandut au afirmat ca nu au stiut ca in realitate comit o infractiune, dar daca vorbim despre ceva ce se intampla in mod regulat intr-un oras, este destul de usor de inteles de ce s-a crezut acest lucru.

“A Duan,” (pronounced ‘ah dwahn’) as he is identified in news reports, sold his 18-day-old daughter to a stranger one year ago, receiving 23,000 yuan (about $3,520) after bargaining, according to the Xiamen Daily News on March 1. The events took place in the city of Tong’an, in the eastern coastal province of Fujian.

In fata circumstantelor care au stat la baza comiterii infractiunii, un judecator chinez l-a condamnat pe tata la o pedeapsa cu inchisoarea de 3 ani de zile, in timp ce mama a primit o pedeapsa cu suspendare de 2 ani si jumatate de zile, iar aceasta intamplare probabil va convinge unele persoane sa se gandeasca de 2 ori inainte de a vinde un copil.