Tim Cook, presedinti de companii IT si politicieni s-au intalnit pentru a discutam cum il vor opri pe Trump

Tim Cook a participat in cursul acestui weekend la o intalnire extrem de importanta ce a avut loc in SUA, importanti presedinti de companii IT si politicieni fiind prezenti pentru a discuta modalitatile prin care il pot opri pe Donald Trump sa obtina nominalizarea pentru a candida la functia de presedinte al SUA.

CEO-ul Tesla, Sean Parker, co-fondatorul Google, presedintele Camerei Reprezentantilor din SUA si multi alti politicieni sau oameni importanti din sectorul IT au participat la intalnire, ea fiind organizata pe o insula privata din statul Georgia.

Presa nu a avut acces la eveniment, insa principalul subiect de discutie l-a avut in centru pe Donald Trump, modul in care el a ajuns atat de popular, slabiciunile sale si modalitatile prin care nominalizarea sa pentru candidarea la functie de presedinte poate fi blocata.

Desi Donald Trump a fost principalul subiect de discutie, un senator american l-a criticat foarte dur pe Tim Cook pentru disputa pe care o duce cu FBI, atitudinea sa generand nemultumire in randul multor persoane prezente acolo.

Billionaires, tech CEOs and top members of the Republican establishment flew to a private island resort off the coast of Georgia this weekend for the American Enterprise Institute’s annual World Forum, according to sources familiar with the secretive gathering.

Avand in vedere ca Donald Trump a atacat foarte multi politicieni si companii importante din SUA, aceasta intalnire este cat se poate de logica din foarte multe puncte de vedere si va fi foarte interesant sa aflam detalii in legatura cu ceea ce s-a discutat acolo.

7 COMENTARII