Donald Trump este inconsecvent, uita de boicotarea Apple

Acum cateva saptamani Donald trump a castigat capital politic printr-un boicot anuntat impotriva companiei Apple, el renuntand sa mai foloseasca terminale iPhone in viata de zi cu zi, cerandu-le americanilor sa faca acelasi lucru pana cand Apple va ceda in fata FBI.

Desi atunci Donald Trump, care este si actionar al Apple, a renuntat la iPhone in favoarea unui terminal Samsung Galaxy, iata ca acum el a revenit la sentimente mai bune fata de cei din Cupertino si a reinceput sa foloseasca un iPhone zilnic.

In aceeasi masura, desi Trump a criticat dur Apple in diverse discursuri publice, in ultima vreme el a evitat sa mai spuna ceva impotriva companiei americane, preferand sa isi indrepte atentia asupra altor subiecte care nu au legatura cu Apple sau FBI.

E greu de spus daca schimbarea sa de atitudine are legatura cu intalnirea secreta pentru a-i boicota nominalizarea pentru candidatura la presedintia SUA, insa clar este ca Trump nu mai este ostil companiei Apple, cel putin nu la fel ca inainte.

Donald Trump iPhone