Prima Pagina Apple Donald Trump este inconsecvent, uita de boicotarea Apple

Donald Trump este inconsecvent, uita de boicotarea Apple

Acum cateva saptamani Donald trump a castigat capital politic printr-un boicot anuntat impotriva companiei Apple, el renuntand sa mai foloseasca terminale iPhone in viata de zi cu zi, cerandu-le americanilor sa faca acelasi lucru pana cand Apple va ceda in fata FBI.

Desi atunci Donald Trump, care este si actionar al Apple, a renuntat la iPhone in favoarea unui terminal Samsung Galaxy, iata ca acum el a revenit la sentimente mai bune fata de cei din Cupertino si a reinceput sa foloseasca un iPhone zilnic.

In aceeasi masura, desi Trump a criticat dur Apple in diverse discursuri publice, in ultima vreme el a evitat sa mai spuna ceva impotriva companiei americane, preferand sa isi indrepte atentia asupra altor subiecte care nu au legatura cu Apple sau FBI.

E greu de spus daca schimbarea sa de atitudine are legatura cu intalnirea secreta pentru a-i boicota nominalizarea pentru candidatura la presedintia SUA, insa clar este ca Trump nu mai este ostil companiei Apple, cel putin nu la fel ca inainte.

Donald Trump iPhone

LIKE
Articolul anteriorHTC 10 argintiu dezvaluit in primele imagini
Urmatorul articolReOS – o tema colorata pentru iOS 9