Prima Pagina iPhone iPhone Edge ar putea fi lansat de Apple, iata detaliile

iPhone Edge ar putea fi lansat de Apple, iata detaliile

iPhone Edge urmeaza sa se transforme din simplu concept in realitate multumita tehnologiei AMOLED, compania Apple putand aduce acest dispozitiv pe piata in 2017 sau 2018 cand cei din Cupertino vor lua decizia de a trece la tehnologia OLED pentru propriile smartphone-uri.

Ieri v-am spus ca Apple ar intentiona cel putin sa testeze un iPhone cu ecran AMOLED de 5.8 inch, partenerii sai asiatici primind comenzi pentru a trimite componente in vederea testarii unor prototipuri care au ecrane cu aceasta dimensiune.

Ideea din spatele teoriei privind lansarea iPhone Edge are la baza faptul ca acest ecran AMOLED de 5.8 inch va fi similar celui din Galaxy Edge, adica va fi curbat in jurul marginilor laterale intr-o proportie mult mai mare decat in cazul actual.

Teoria a fost lansata de catre Raymon Soneira, unul dintre cei mai mari experti in ecrane pentru terminale mobile, el afirmand ca un ecran atat de mare pentru iPhone nu poate avea alta functionalitate decat una similara celei oferite de catre Galaxy Edge.

Daca ideea pare greu de crezut acum, ei bine compania Apple a descris-o in multiple brevete de inventie de-a lungul anilor, asa ca transformarea sa in realitate nu pare chiar atat de imposibila, insa totul depinde de cat de evoluata este tehnologia pentru implementare.

Daca Apple va lansa un iPhone Edge, atunci dispozitivul nu va ajunge pe piata pana cand hardware-ul si software-ul vor putea functiona foarte bine impreuna, asa ca e greu de spus daca 2017 sau 2018 este un obiectiv usor de indeplinit.

Ceea ce pare destul de sigur este faptul ca daca iPhone Edge ar urma sa fie lansat pe piata, atunci el va fi vandut separat de seria actuala de iPhone-uri pentru a fi diferentiat de catre cei din Cupertino.

 • Costi

  copiatori..:))))))))))) sau stai,e inovatie daca e de la apple

 • alex alexandru

  @Costi razi si tu ca nu ai ce comenta
  Ce contează dacă copiază si Apple? Samsung ce face ?
  Măcar la Apple o sa fie mai mare priza decât la samsung =))

 • Costi

  daca era invers cum era?deja vedeam titlul mare ” CLONA IPHONE”…bla bla si sareau toti postacii care au actiuni la apple ,gen srb,alex si disqus.. :)))

 • Costi

  si cu priza ai dreptate,iphone-ul sta mai mult in priza…

 • Visan Teodor

  Ce contează dacă și Apple copiază? :)))))))))))))))

 • Viorel Predatorul

  Sper că Apple va avea inspirație și va numi iPhone-ul altfel decât Edge, nu de alta, dar vor fi glume cu nemiluita pe seama asta.
  Mă întreb dacă Apple va recunoaște vreodată că nu mai este leader în inovații la capitolul smartphone-uri, și că este follower.
  Brusc, lui Srb Srb i se va părea o funcție extrem de utilă acest ecran curbat, și deși până acum câteva săptămâni în urmă i se părea o chestie inutilă, acum se va bucura de ea 🙂

  E clar că Apple copiază la greu, dar vorba aia: “mai bine mai târziu decât niciodată”