iPhone SE ar putea genera vanzari impresionante pentru Apple

iPhone SE va fi prezentat luna aceasta de catre compania Apple, iar analistii americani au asteptari foarte mari de la noul smartphone al celor din Cupertino, el urmand a genera incasari de cateva miliarde de dolari pentru compania americana anul acesta.

Analistii americani se asteapta ca iPhone SE sa fie vandut in 10 milioane de unitati in cursul anului 2016, iar daca aceasta estimare se va dovedi a fi adevarata, atunci la un pret de 550 de dolari pe unitate, Apple va incasa 5.5 miliarde de dolari cu noul sau terminal.

Estimarile au la baza investigatii facute de catre analistii americanie la partenerii Apple care furnizeaza componente in vederea producerii si lansarii de terminale iPhone, unii anuntand cresteri substantiale ale vanzarilor de componente catre Apple.

Foarte multa lume are asteptari extrem de mari de la iPhone SE in principal din cauza faptului ca terminalul are ca public tinta un segment al pietei care a refuzat sa cumpere terminale cu ecrane mai mari de 4 inch, asa ca ramane de vazut daca analistii vor avea dreptate sau nu.

Daryanani believes his estimates are supported by earnings from Apple supplier Dialog Semiconductor, which told investors it expects its revenues to be up in the single digits for the full year. The integrated circuit maker is believed to derive more than 70 percent of its revenues from Apple, and investors look to its performance to gauge potential iPhone sales.