Samsung anunta un numar mare de precomenzi pentru Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 si S7 Edge au inregistrat un numar mare de precomenzi in pietele in care sunt disponibile pentru achizitie incepand de astazi, sau cel putin asta sustine Koh Dong-jin, presedintele diviziei de terminale mobile din cadrul Samsung.

Desigur ca nu au fost oferite cifre privind numarul de precomenzi inregistrate pentru Samsung Galaxy S7 si S7 Edge pana in prezent, insa coreenii sunt foarte multumiti de ceea ce au realizat pana in prezent cu noile dispozitive.

Contrar celor spuse de catre Samsung, o publicatie din Coreea de Sud a afirmat ca precomenzile pentru Samsung Galaxy S7 si S7 Edge sunt mai mici decat cele ale predecesoarelor, motivatia oferita de catre ele avand la baza faptul ca preturile de vanzare si subventiile nu au fost anuntate de catre operatori.

Problema este ca diversi analisti sustin aproape la unison ca precomenzile pentru Samsung Galaxy S7 si S7 Edge sunt mai mici decat cele ale predecesoarelor, dar si ca vanzarile acestor doua noi smartphone-uri nu vor fi mai bune decat cele ale Galaxy S6 si S6 Edge.

Tech giant Samsung Electronics Co Ltd has seen stronger-than-expected preorders for its new flagship Galaxy S7 smartphones launching this week, a senior company executive said on Thursday. Koh Dong-jin, president of Samsung’s handsets business, did not give a figure or disclose sales targets during a press briefing for the phones, which go on sale in South Korea and other markets on Friday.

Samsung are nevoie foarte mare ca Samsung Galaxy S7 si S7 Edge sa inregistreze vanzari mai bune decat predecesoarele lor, insa primele semne indica faptul ca acest lucru are sanse foarte mici sa se intample.

33 COMENTARII

  1. Realitatea e ca impresia generala este ca foarte multi au ales Samsung comparativ cu anii trecuti. Este evidenta forfota din jurul noilor dispozitive lansate de coreeni

  2. Bine ar putea sa dea bonus si aspiratoare, frigidere, masini de spalat sau pe viitor cine stie, un set de oale de gatit etc.

  3. Când ești cu buget limitat dar totuși cu mintea la locul ei,îți iei J1.Cand insa bugetul e limitat iar tu iei un telefon doar pentru ca e scump și vrei sa pari în ochii celorlalți ceea ce ai vrea sa fii,atunci poate deveni posibil ceea ce spui tu.Acum,ca tu ești fan Apple,e problema ta,însă ești puțin deplasat dacă îi numești copii pe cei care au preferințe diferite și vedere “panoramica”.

  4. pai cum zicea si celalalt user, mai bine ofereau gratis lucruri esentiale si folositoare, si nu VR care mai mult ca sigur are ca target tineretul. asta vroiam sa zic. orice agarici daca are buget de 800$ mai bine isi ia S7 ca primeste VR gratis inloc sa isi ia ceva mai ieftin si cu restul sa faca altceva. buget limitat poate insemna si 20.000$ sau 2000000$ sau 5 lei

  5. Nimic nu e gratis,însă ideea e ca,”oferind” ceva le lângă telefonul propriu zis,pe lângă scădere profitului,dai dovada și de o oarecare disperare,sa zic așa,vizavi de politica celor de la Apple,care își tratează clienții cu o indiferenta crasa și îi considera cumva “mulți,dar prosti!”…ce nu înțelege Apple ,e ca,dacă mai continua sa nu asculte ce vor clienții și sa le ofere,aceștia vor deveni “prosti,dar mulți! “.

  6. Galaxy S7 si Xiaomi Mi5 vor afecta serios vanzarile Apple iar lansarea iPhone-ului 5se e fix apa de ploaie . Cum sa dai 550€ (2500 lei ) pe un telefon cu un ecran atat de mic . Ce experienta poti avea cu un ecran atat de mic + o rezolutie atat de slaba , treaba e ca te vei chiombii nitel in acel ecran , vei avea tendinta sa apropii ecranul de ochi iar calitatea imaginii va avea de suferit .

  7. da din pacate asta este un lucru trist. poate ai zis in gluma dar sa stii ca exista enorm de multa lume ce procedeaza asa cum ai zis tu

  8. nu stiu ce sa zic, da disperare din partea lui samsung da iti dau dreptate, dar apple atata timp cat au vanzari, nu au de ce sa isi schimbe politica.

  9. Exact ăsta am zis și eu.Cand( sau dacă )vanzarile vor începe sa scadă, va trebui ca Apple sa își regândească politica.

  10. Nu am zis în gluma.Evident,oamenii fac ce vor cu banii lor,însă e aiurea ca,de cele mai multe ori,oamenii se privează de multe pentru a-si achiziționa un telefon (în special iphone,pentru ca așa e “moda”),iar apoi încep sa se dea experți.

  11. Eu cred ca, fiind ultimul “gadget”, lansat toata lumea isi bate capul cu el si mai ales romanii care sunt extrem de fitosi…din pacate nu vom vedea niciodata o zi de lansare Samsung, Apple, Lg…etc. Deci 6 luni de zile pana la aparitia I7 va fii genul “top”, dupa mai vedem…

  12. Mare parte a posesorilor de iPhone cu ecran de 4,7 si 5,5 inch nu vor cumpara un iPhone cu ecran de 4 inch , multi vor astepta iPhone 7 iar o mica parte vor migra spre Android , S7 si M5 ( sunt zeci de milioane de precomenzi pentru cele doua terminale de android )

  13. Experimenteaza asta:
    #PC cu Nvidia Stream minim GTX660
    #GearVR
    #Smartphone compatibil GearVR, instalezi SideloadVR de unde emulezi si instalezi-StreamTheater.apk(o fuziune Moonlight – Oculus Cinema), dureaza …2 min
    #Wifi
    &PLAY!!!
    DUPA, ne spui la ce mai e util un… iPhone 🙂

  14. Eu vorbeam chestii utile gen aspirator televizor etc
    Oameni la peste 40 ani nu au nevoie de vr. Acest vr este un device gen google glass, nimeni nu il va folosi prea mult, si cine o va face o face doar acasa.
    Pai in primul rand un iphone este un telefon, pt mine este util si f util

  15. Asa si… cu aspiratorul pleci in deplasare?

    -scuza-ne ca dovedim util si altceva in afara de aspirator!

    Irelevant raspuns, ma asteptam la un rezultat cert nu o parere despre cum crezi tu ca e acel dispozitiv, deci egal cu zero pana ce nu atigi, simti si experimentezi acel ceva… ca si la femei dealtfel!

    Nu stiu din ce burta ai scos-o p’asta cu 40 de ani[…] dar ceea ce stiu, de la 40 de ani, barbatul “incepe sa traiasca”, obesrv totusi ca nu e regula pentru toti, ce sa zic… spor la aspirat!

  16. Apple a stiut ca nu are cum sa vanda 6s atat de bine , au gandit ei ca trebuie sa faca o lansare extinsa cu stocuri suficiente .
    Primele trei luni au vandut iar apoi au redus comenzile .

  17. deja ce spui tu, practic la 40 ani iti traiesti criza tineretii
    cum sa vezi ma om matur la 40-50 ani stand cu prostia aia si urmarind ce porno 3d sau se joaca jocuri? mda cred ca e ok sa punem punct la discutie ca este clar ca avem planuri total diferite

  18. la 40 ani un barbat ar trebui sa cumpere astfel de jucarii copiilor lui si nu pt el. da e ok de incercat dar ramane o jucarie, si pt ce? sa te uiti la filme pt adulti? sa te joci? aspiratorul iti tine curat in casa, ce mi se pare ceva de bun simt. asta iti ofera ceva de care probabil te si plctisesti dupa putin timp. dar da dupa cum ai zis si tu, suntem doi oameni prea diferiti si mi se pare normal sa vrei astfel de lucruri la varsta asta din moment ce in tinerete nu ti-ai permis.

  19. E ceva si asta sa traiesti dupa bunul plac la orice varsta… decat sa bati campii
    1.barbatul la 40 de ani e liber sa cumpere si utilizeze tot ceea ce vrea, nu mai are nevoie de acord parental!
    2. “trebuie sa le cumperi copiilor”- pai ma…copiii mei SE BUCURA DEJA de aceasta “jucarie”, tu ti morala cui?
    3.dai sfaturi de comportament familiar cu snobism acuzand companiile ce fac promotii, dar vrei aspiratoare utile si gratuite; mno plange-te la Apple!

    Vezi tu, nu toti ne permitem la tinerete produse ce apar in viitor, insa unii profita de prezent; atat real cat si virtual.
    Daca eu trec prin “criza tineretii” pe tine te-a luat cea a batranetii, scuza-ma dar esti “stabil” de penal si iti recomand sa urmaresti rubrica de gadgeturi pentru saturati, ce naiba cauti in zona Hi-Tech???

  20. VR nu este inca la maturitate…esti clar un om care isi traiesti viata in spatele calc, abia astepti sa bagi un film in casa pe VR, iti comanzi acasa mancarea este clar cine esti si ce iti place.
    VR este clar o abordare catre lumea ingradita si non -sociala in lumea reala si ce ai scris mai sus este clar ca esti 100% astfel de om.