Noi carcase pentru iPhone 7 si iPhone SE sunt puse in vanzare in China

Saptamana aceasta pare a fi a accesoriilor pentru produse Apple ce inca nu au fost lansate pe piata, iar asta deoarece ieri v-am prezentat primele imagini cu carcase pentru iPhone 7, in timp ce in aceasta dimineata am vazut si imagini cu primele carcase premium pentru iPhone SE.

Separat de acestea, astazi vedem noi carcase atat pentru iPhone 7, cat si pentru iPhone SE, ele fiind produse de catre firme din China in baza unor schite preluate de la parteneri ai companiei Apple, ele fiind identice cu cele pe care le-am vazut deja.

In aceasta idee, noile carcase nu aduc vreun element de noutate pentru ceea ce stim in legatura cu iPhone 7 sau iPhone SE, deci se pare ca Apple se apropie de alegerea design-ului final pentru primul terminal, design-ul celui de-al doilea fiind finalizat de ceva vreme.

iPhone 7 si iPhone SE conform primelor carcase

Marea schimbarea pregatita de catre compania Apple pentru iPhone 7 are legatura cu eliminarea portului audio de 3.5mm si implementarea de difuzoare stereo in dispozitiv, dimensiunile terminalului urmand a fi extrem de apropiate de cele ale iPhone 6S.

carcasa iPhone 7

In ceea ce priveste iPhone SE vorbim despre un design extrem de similar cu cel gandit de catre compania Apple pentru iPhone 5S, butoane si porturile urmand a ramane neschimbate, asta in timp ce camera ar urma sa fie mai mare, iar ecranul ar putea fi curbat spre exteriorul carcasei.

Avand in vedere ca iPhone SE va fi prezentat in mai putin de 2 saptamani, vom vedea tot mai multe carcase de acest gen, iar in cazul iPhone 7 ar trebui sa vedem si componente in urmatoarele luni, ele urmand a oferi detalii despre schimbarile oferite de Apple.

carcasa noua iPhone SE

carcasa iPhone 7 1