App Store are probleme cu afisarea aplicatiilor in anumite tari

App Store-ul companiei Apple are probleme cu afisarea aplicatiilor in anumite zone de pe planeta, utilizatorii care incearca sa vizualizeze aplicatii din anumite categorii sesizand ca listarea aplicatiilor se face in ordine alfabetica si nu a algoritmilor Apple.

Mai exact, in mod normal aplicatiile din App Store sunt afisate in baza unor algoritmi ai companiei Apple, insa aceasta problema care exista de cateva zile genereaza o afisare anormala a aplicatiilor, lucru pe care utilizatorii l-au raporatat pe retelele de socializare.

Phill Schiller, vicepresedintele senior al Apple care administreaza App Store-ul, este constient de problema si a probmis ca ea va fi rezolvata, chiar daca doar anumite magazine online ale celor de la Apple sunt afectate in momentul de fata.

In Romania, spre exemplu, nu am sesizat problema descrisa de catre utilizatori, asa ca nu se stie exact ce anume sta la baza ei, insa numarul de utilizatori afectati de existenta sa nu este chiar atat de mare precum pare la o prima vedere.

Apple nu a listat problema in pagina sa dedicata afisare problemelor iCloud sau App Store, insa daca folositi alt App Store decat cel romanesc si o intampinati, este bine sa stiti ca ea va fi rezolvata in curand.

bug App Store aplicatii