Cel mai mare Apple Store din lume se deschide sambata

Cel mai mare Apple Store din lume urmeaza sa fie deschis in cursul zilei de sambata de catre compania Apple, el fiind anuntat acum patru ani de zile, timp in care cei de la Apple au inchiriat spatiul si l-au amenajat in vederea deschiderii magazinului.

Dalian, China, este locatia in care acest magazin va fi deschis, mall-ul Olimpia 66 urmand a ii fi gazda, el fiind situat intr-una dintre cele mai populare locatii turistice din oras, deci Apple mizeaza pe foarte mult trafic care va trece prin magazin.

Mall-ul in care urmeaza sa fie construit magazinul are o intaltime de 8 etaje, el fiind deschis in luna decembrie a anului trecut, fiind chiar si premiat pentru design-ul exceptional, deci Apple isi va deschide magazinul intr-o locatie demna de amenajarea interioara a magazinelor sale.

Apple a deschis pana in momentul de fata aproximativ 13 magazine in China si intentioneaza sa deschida 40 pana la sfarsitul anului, marea deschidere a acestui nou magazin fiind programata pentru sambata zilei de 19 martie.

mall apple store

mall apple store 1

mall apple store 2

mall apple store 3