Primele accesorii pentru iPhone SE apar pe internet

iPhone SE va fi prezentat pe 21 martie, insa pana atunci producatorii de accesorii pentru iDevice-uri au inceput sa publice si primele produse pe care intentioneaza sa le puna in vanzare pentru utilizatorii din lumea intreaga dupa lansarea produsului.

Cei de la Patchworks prezinta carcase pentru iPhone SE inaintea prezentarii programate de catre compania Apple, produsele lor aparand la o saptamana distanta de cele ale Spigen, iar producatorii de accesorii incep sa se lupte pentru atentia consumatorilor de pe glob.

Cei de la Patchworks au pregatit accesorii pentru un iPhone SE care seamana extrem de mult cu iPhone 5S-ul vandut de catre compania Apple pana in prezent si acest lucru este normal din moment ce principalele diferente dintre ele vor fi la hardware.

Avand in vedere ca prezentarea iPhone SE se apropie cu pasi repezi, ne putem astepta ca multi alti producatori de accesorii pentru iDevice-uri sa isi prezinte produsele in urmatoarele zile, design-ul terminalului parand sa fie cel pe care il stiam deja.

accesorii iPhone SE

Pe 21 martie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa anunte compania Apple in legatura cu iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch.

accesorii iPhone SE 1

accesorii iPhone SE 2

accesorii iPhone SE 3

1 COMENTARIU

  1. Păi si toate zvonurile cum că va arăta ca un 6/6S dar mai mic? De aia nu e bine sa te iei dupa zvonuri,valabil si pt iPhone 7 care se zvonește că va arăta aproape ca 6/6S.