Asa va arata iPhone 7 conform primelor schite Apple

Ieri a aparut o prima schita care prezinta design-ul iPhone 7, ea fiind preluata de la compania Catcher, unul dintre partenerii Apple care produc o varietate de componente care ajung sa fie implementate in diversele iPhone, iPad si iPod Touch-uri ale celor din Cupertino.

Imaginea aparuta in cursul zilei de ieri sugereaza faptul ca iPhone 7 nu va mai avea carcasa despartita de antene, dar si ca el urmeaza sa aiba un senzor de imagine mai mare pentru camera, restul design-ului urmand a ramane in cea mai mare parte neschimbat, din pacate.

Singura diferenta notabila fata de design-ul iPhone 6S este o aparenta introducere a camerei mai adanc in interiorul carcasei, dar probabil nu complet, iar daca va uitati la imaginea de mai jos veti vedea cum ar trebui sa arate iPhone 7 dupa lansarea pe piata.

Ca sa fiu complet sincer, design-ul este unul urat, dar avand in vedere ca vorbim despre un terminal care inca se afla in dezvoltare, ramane de vazut daca Apple va mai schimba sau nu ceva la el pana in momentul in care dispozitivul va fi lansat oficial pe piata.

iPhone 7 arata