HTC 10 va avea noi camere implementate in premiera in smartphone-uri

HTC 10 urmeaza sa fie prezentat in urmatoarele saptamani de catre compania taiwaneza HTC, iar conform unui mesaj publicat in cursul acestei dupa-amiezi noul terminal urmeaza sa contina camere premium implementate in premiera in smartphone-uri.

Cei de la HTC nu ofera detalii cu privire la tipul de camere sau senzori de imagine din HTC 10, insa in baza afirmatiei facute de catre taiwanezi se pare ca vom avea parte de un smartphone care va fi extrem de bun pentru inregistrarea de poze si selfie-uri.

Cei de la HTC sustin ca HTC 10 va avea atat o camera principala cat si una frontala de inalta generatie, daca ne uitam la ceea ce au oferit in trecut cei de la HTC stim ca taiwanezii au mai experimentat in trecut cu senzori de imagine noi pentru camere, dar fara succes.

De aceasta data probabil HTC va oferi camere care isi merita marketing-ul facut in cursul aceste zile, iar conform celor mai recente zvonuri, noul terminal va avea o camera principala UltraPixel de 12 megapixeli, asa ca ea ar trebui sa fie la fel de buna pecat incearca cei de la HTC sa o prezinte.

1 COMENTARIU