HTC 10 – ecran Super LCD 5 si baterie de 3000 mAh

HTC 10 urmeaza sa fie prezentat in saptamanile urmatoare de catre compania HTC, taiwanezii urmand a dezvalui lumii intregi un nou smartphone premium care va concura cu Samsung Galaxy S7 si iPhone 6S in momentul aparitiei pe piata, deci va trebui sa impreisoneze.

Conform unor informatii oferite in cursul acestei zile, HTC 10 va avea un ecran Super LCD 5 in locui celui AMOLED pe care mai toata lumea l-a zvonit, acesta reducand reflexia luminii si imbunatatind vizibilitatea imaginilor in timp ce consumul de energieeste mult redus.

HTC 10 va fi primul smartphone premium care va beneficia de tehnologia din spatele unui ecran Super LCD 5, iar pentru ca el sa iasa in evidenta in fata smartphone-urilor Samsung si Apple, va trebui sa aiba caracteristici cu adevarat impresionante, altfel va fi trecut cu vederea.

Separat de ecranul Super LCD 5, HTC 10 urmeaza sa aiba si o baterie de 3000 mAh implementata de catre compania HTC, ea fiind la fel de mare precum cea disponibila in Samsung Galaxy S7 si cu peste 70% mai mare decat cea disponibila in terminalul iPhone 6S al Apple.

HTC a promis ca HTC 10 va fi un smartphone spectaculos si ca el va avea o camere de talie mondiala, asa ca ramane sa vedem daca toate promisiunile lor se vor dovedi a fi adevarate, sau pur marketing menit sa atraga atentia lumii spre ceva ce nu va fi 100% real.