Prima Pagina iOS 9 Iata cum instalezi iOS 9.3 public beta 7

Iata cum instalezi iOS 9.3 public beta 7

iOS 9.3 public beta 7 este oferit de catre compania Apple pentru instalare in iPhone, iPad si iPod Touch-uri incepand din cursul noptii trecute, cei din Cupertino oferind cel mai probabil ultima versiune beta a sistemului de operare inaintea lansarii iOS 9.3.

Nici de acesta data compania Apple nu a anuntat ce modificari a implementat in iOS 9.3 beta 7 sau public beta 7 pentru dezvoltatori sau utilizatorii normali, iar pana acum nu a fost descoperit absolut nimic deosebit, asa ca nu va asteptati sa vedeti vreo schimbare dupa instalare.

Instalarea iOS 9.3 public beta 7 poate fi facuta de catre oricine deoarece Apple a deschis programul beta de testare publica pentru toti posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, iar daca aveti o alta versiune public beta deja instalata, atunci puteti parcurge procesul prin accesarea Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software.

Inainte de a incepe iOS 9.3 public beta 7 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

Cum instalezi iOS 9.3 public beta 7

 1. Acceseaza aceasta pagina.
 2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
 3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
 4. Apasa butonul Download Profile.
 5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
 6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
 7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.3 public beta 7 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.

 • ScH

  Si asa devi cobai Apple

 • Silviu

  Fi mai explicit ca nu te înțelegem !!!
  Încearcă sa te exprimi cu mai multe cuvinte ca sa putem sa îți înțelegem frustrarea sau ceea ce vrei sa spui 😉
  Cred ca dacă ai scrie ceva folositor la comenturi ar fi mult mai apreciat

 • ali

  SALUT , știe cineva cu aproximație cand apare versiunea finala ?

 • NicKel

  21 – 23 martie

 • ScH

  Silviu nu mai vorbi la plural vorbește in dreptul tau , daca tu nu înțelegi asta nu înseamnă ca restul nu înțeleg ce am scris.
  Mai bine încearcă sa gândești.

 • Florin Chiliman

  Mie nu mi-l vede in software update, am 9.3 beta 6…

 • silviu

  Deci sa înțeleg ca frustrarea ta este ca devenim noi cobai Apple sau tu? Nu știu dacă ai vorbit in numele tău sau al nostru când ai spus ” si așa devi cobai Apple”
  Ești liber sa alegi dacă vrei sa ajuți la testarea unui iOS beta sau nu,dar dacă te deranjează poți sa nu il instalezi.Eu fac asta pt ca vreau si îmi place iOS si știu ca pentru a avea un sistem bun cum este iOS,cei care testează (cobaii cum le zici tu), pot ajuta la imbunătățirea lui. Tu poți sta deoparte si sa il iei când este versiunea finala,lasă-ne ca testam noi căci nu ne deranjează dacă putem ajuta cu puțin.

 • ScH

  Eu am plătit pentru un produs premium . Daca tu vrei sa testezi este doar decizia ta. La prima problema s-ar putea sa iti schimbi radical parerea

 • ScH

  De ce nu apar comentariile pe care le scriem ???

 • ScH

  Apar decat cele care trebuie sa dea bine.
  Înainte de aceste doua comentarii asta fiind al treilea am mai scris unul

 • Pentru ca nu ai rabdare sa se aprobe cele care intra la moderare si ma acuzi pe mine de chestii fara vreo baza reala, de aia.