iOS 9.3 beta 7 a fost lansat

iOS 9.3 beta 7 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita deocamdata doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, deci utilizatorii versiunii public beta nu au inca acces la ea.

Compania Apple nu a oferit o lista de schimbari pentru aceasta versiune a sistemului sau de operare pentru iDevice-uri, insa ea este cel mai probabil ultima versiune beta oferita pentru dezvoltatori inaintea lansarii iOS 9.3 care ar trebui sa aiba loc saptamana viitoare.

iOS 9.3 aduce pentru noi sistemul Night Shift, posibilitatea de a proteja notite cu parola ori Touch ID, noi scurtaturi pentru 3D Touch, un sistem multi-user pentru iPad si o serie de alte imbunatati pentru functionalitatea generala a terminalelor noastre.

Daca sunteti dezvoltator de aplicatii, sau ati instalat una dintre versiunile anterioare ale iOS 9.3 beta, atunci puteti instala iOS 9.3 beta 6 prin sistemul Actualizare Software, Software Update, deschizand aplicatia Settings, Configurari, si navigand catre meniul General > Software Update, General > Actualizare Software.

UPDATE: Si versiunea public beta 7 a fost lansata.