iOS 9 este instalat pe tot mai multe iDevice-uri

Rata de adoptie a iOS 9 continua sa creasca in ciuda faptului ca mai toti cei care doreau sa instaleze noua versiune a sistemului de operare au facut-o deja, cei care contribuie la cresterea sa cumparand noile iDevice-uri vandute de catre compania Apple cu iOS 9 preinstalat.

Conform companiei Apple, 79% dintre toate iDevice-urile active in lumea intreaga ruleaza una dintre versiunile iOS 9 lansate de catre cei din Cupertino pana in momentul de fata, procentul fiind destul de mare la 6 luni distanta de lansarea oficiala a sistemului de operare.

Facand o comparatie cu anul trecut, iOS 9 este cu doar putin inaintea iOS 8, asta desi cei de la Apple s-au chinuit sa ofere actualizari fara probleme pentru utilizatori, insa eforturile lor n-au fost chiar intotdeauna incununate de succes, diverse probleme existand pana acum.

Daca 79% dintre iDevice-uri ruleaza iOS 9, 16% dintre ele ruleaza iOS 8 si 5% ruleaza una dintre versiunile anterioare ale sistemului de operare iOS dezvoltat de catre compania Apple, numarul acestora urmand sa scada pe masura ce noi versiuni ale iOS vor fi lansate.

iOS 9 rata de adoptie martie