Facebook iti spune cand se trezesc dimineata prietenii tai

Facebook este cea mai folosita retea de socializare de pe planeta, cu aproape 1.5 miliarde de utilizatori lunar, iar cineva s-a gandit sa foloseasca datele din retea pentru a afla cand se trezesc prietenii din lista sa in fiecare zi, clipul video de mai jos demonstrand totul.

Practic folosind un script public si informatii disponibile in codul sursa al Facebook Messenger, oricine poate afla cand devin activi prietenii lor pe reteaua de socializare Facebook, totul fiind posibil in cazul oricaror utilizatori, verificarea facandu-se totusi folosind un server web.

Pentru a putea folosi script-ul oferit public si a afla cand se trezesc prietenii din lista voastra va trebui sa aveti cunostinte minime de creare a unui website, insa folosindu-l puteti crea un program pentru oricine doriti, oricat de ciudat ar putea parea totul.

Facebook tine evidenta tuturor persoanelor care ii folosesc serviciile si ofera public informatii privind activitatea acestora in cadrul retelei de socializare, asa ca oricine ar dori sa va urmareasca activitatea online indeaproape se poate folosi de un sistem de acest gen pentru a o face.

Mai jos puteti vedea cum functioneaza totul, iar script-ul web il gasiti in aceasta pagina.

2 COMENTARII

  1. este bun pentru control parental, se instaleza Node.js, se seteaza datele de identificare facebook, respectiv refresh-ul, ruleaza prin pornirea concomitent a 2 terminale, se poate crea un autorun prin taskscheduler.

  2. Nu stiu si chiar nu ma intereseaza, probabil cei subliniati de zaone… am subliniat cam singura intrebuintare eficienta… tutorialul e prezent pe github!
    Crearea unui program contravine politicii de confidetialitate si este ilegal, dezvoltatorul chiar fiind somat sa stearga datele din hub.