Prima Pagina iPhone Cutia iPhone SE confirma denumirea, spatiul de stocare si o functie importanta

Cutia iPhone SE confirma denumirea, spatiul de stocare si o functie importanta

Astazi a aparut pe internet o imagine care se presupune ca a fost facuta pentru cutia iPhone SE ce urmeaza sa fie prezentat luni de catre compania Apple, iar mai jos puteti vedea ca denumirea terminalului apare in mod clar pe textul aparent creat de Apple.

Desi imaginea ar putea fi falsa, daca ea este adevarata, atunci confirma faptul ca denumirea noului terminal va fi iPhone SE, ca iPhone SE va avea 16 GB spatiu de stocare in versiunea de baza, dar si ca el va avea NFC pentru a sustine functia Apple Pay.

Toate aceste informatii au fost oferite de catre diverse zvonuri despre iPhone SE aparute in trecut pe internet, asa ca nu ar fi greu de crezut ca ele ar putea fi adevarate, sau ca o persoana a modifica o cutie a iPhone 5S pentru a include unele date noi in textele prezentare ale Apple.

Separat de informatiile de mai sus, poza confirma faptul ca iPhone SE va avea un port audio de 3.5mm, deci utilizatorii vor putea folosi castile normale cu acest dispozitiv, cutia continand deasemenea un port Lightning care permite incarcarea si transferul de date.

cutie iPhone SE

 • disqus_DPH51pchVl

  Macar de n-ar depasi pretul actual al lui 5s, altfel e bataie de joc

 • Cosmin

  16 GB sucks… Nu știu de ce nu baga minim 32?

 • unixes

  Sucks? Nu sucks. Este si de 32 sau daca nu de 64 ori 128. Deci optiuni sunt. Problema e ca multi vor sa creasca capacitatea la 32 dar pretul sa fie ca cel de 16. Asta da, e sucks.

 • Ana

  Vrei sa zici ca in 2016 costul pentru 16GB suplimentar e de multe zeci de euro? Nu prea cred ca e un cost real.
  Nu mai zic ca nu e deloc fair play sa scrii pe cutie 16GB si o treime s-o ocupi tu cu sistemul de operare.
  Cum ar fi daca pe un pachet de tigari ar scrie 20 de tigari si 6 ar fi deja fumate de producator? 🙂

 • Cosmin

  Ideea e a nu știu de ce mai baga de 16gb…se umple foarte repede memoria telefonului…eu știu de la al meu 6s ca a trebuit să-i dau reset (restore) ca mai aveam sub 1 GB liberi și nu știam de ce… Mereu îmi zicea ca nu mai am spațiu după câteva zile și trebuia sa șterg cate ceva… Și nu-mi dădeam seama de ce, ca nu aveam mare lucru instalat… Iar după restore, cu aceleași aplicații instalate, am recuperat aprox 3-4 GB.. Se pare ca în timp se ocupa spațiu aiurea de actualizări…sau nu știu ce sa zic! Ce sa mai vb de filmări 4k…nici nu încape discuția pe un model de 16 GB! se pare ca la câteva luni, sau când vezi ca nu mai ai spațiu, deși ștergi din aplicații și poze ca sa faci loc, e bine sa mai dai cate un restore ca sa mai recuperezi din spațiu!