Apple a lansat aplicatia ce permite vizualizarea prezentarii iPhone SE pe Apple TV

Compania Apple a lansat in cursul acestei zile aplicatia Apple Events pentru utilizatorii Apple TV, aceasta permitand vizualizarea in direct a conferintei pentru prezentarea iPhone SE, compania Apple programand-o pentru ora 20:00 a zilei de luni, 21 martie.

In mod normal compania Apple lansa aceasta aplicatie in ziua evenimentului pentru a le oferi utilizatorilor Apple TV posibilitatea de a urmari in direct o conferinta de acest gen, insa iata ca de aceasta data ofera aplicatia cu multe zile inainte pentru ca lumea sa nu uite de conferinta.

Exact precum in trecut, aplicatia Apple Events va afisa stream-ul video pentru urmarirea evenimentului incepand cu ora 20:00, insa pana atunci utilizatorii Apple TV au posibilitatea de a vedea inregistrari ale conferintelor anterioare ale Apple.

Separat de utilizatorii Apple TV, cei care detin iPhone, iPad, iPod Touch, Mac-uri sau PC-uri cu Windows 10 vor putea urmari in direct conferinta celor de la Apple, ea urmand a fi transmisa prin website-ul celor din Cupertino intr-o pagina dedicata.

Ca de obicei, luni incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple.

prezentare iPhone SE Apple TV