Carcase pentru iPhone 7 si iPhone SE prezentate in detaliu

Carcasele pentru iPhone 7 si iPhone SE prezentate aici acum aproape 2 saptamani au ajuns in mainile unuia dintre cei mai cunoscuti YouTuberi de pe planeta, el creand un clip video in care incearca sa le aplice pe actualele iPhone 5S si iPhone 6S ale Apple.

Dimineata v-am prezentat o imagine publicata de catre el aseara care dezvaluia marea schimbare a camerei iPhone 7 pregatite de catre compania Apple, carcasa pentru viitorul terminal dezvaluind faptul ca viitoarea camera va fi mai mare si va fi pozitionata diferit.

Veti vedea si in clipul video de mai jos o dovada a faptului ca viitoarea camera iPhone 7 va fi pozitionata diferit fata de camera iPhone 6S, insa despre dimensiunea noului senzor nu stim deocamdata nimic, nici daca vorbim despre o camera dubla sau nu.

Carcasele pentru iPhone 7 si iPhone SE dezvaluie secretele Apple

Separat, carcasa confirma faptul ca iPhone 7 va avea difuzoare stereo, asa cum exista in iPad Pro, taietura fiind prea mica pentru un port audio de 3.5 mm, restul caracteristicilor parand sa fie similare cu cele ale iPhone 6S, mai putin grosimea care pare sa fie ceva mai mica decat in cazul actualului smartphone Apple.

In ceea ce priveste carcasa pentru iPhone SE, aceasta pare sa se potriveasca destul de bine pe iPhone 5S, exceptie facand butoanele ce volum pe care Apple pare sa le fi pozitionat diferit in noul terminal, restul dimensiunilor parand sa ramana neschimbate.

Avand in vedere ca vorbim despre carcase facute de catre chinezi in baza unor schite furate din fabrici partenere ale Apple, nimeni nu stie cat adevar exista in spatele lor, insa in baza a ceea ce am vazut pana acum, exista sanse mari ca diferentele dintre actualele smartphone-uri si cele viitoare sa nu fie folosale.