Vaduva lui Steve Jobs construieste casa de vis a fostului CEO Apple

Desi au trecut peste 4 ani din momentul in care Steve Jobs a decedat, vaduva acestuia abia acum s-a hotarat sa initieze un proiect de constructie care va transforma in realitate casa de vis a fostului CEO Apple, ea urmand a fi ridicata pe un teren cumparat de catre el in anul 1984.

Laurene Powell Jobs este aproape de a primi acordul autoritatilor locale din zona Woodside a Silicon Valley pentru a construi proiectul ce pare a fi extrem de ambitios, el implicand si demolarea unei case de peste 5.500 de metri patrati, Steve Jobs initiind un proces intr-o instanta prin care abia dupa 7 ani i-a fost acordat dreptul de a demola cladirea.

In februarie 2011 procesul s-a finalizat in favoarea lui Jobs, insa din cauza bolii extrem de grave de carel el suferea proiectul nu a mai fost initiat, asta desi cladirea cu 14 camere a fost in final demolata la cererea fostului CEO al companiei Apple in anul 2011.

Noua casa construita de catre vaduva lui Steve Jobs va avea 5000 de metri patrati si va avea o gradina imensa in care ar urma sa fie crescute diverse animale, ar urma sa fie plantatii de maslini, vii si multe alte legume care probabil urmeazas a fie vandute.

In cadrul proiectului de constructie sunt descrise: o casa principala, un studiu extern pentru yoga, o sauna, un jacuzzi, o piscina, doua case pentru oaspecti, o presa pentru strugurii culesi din vie si alta pentru masline, plus un hambar.

In clipul video de mai sus puteti vedea tot ceea ce au imaginat Steve Jobs si sotia sa pentru toate constructiile care vor fi ridicate abia acum, dupa ce fostul CEO al companiei Apple a decedat, intregul proiect fiind unul demn de un om ca Steve Jobs.

Voi ce parere aveti despre viziunea lui Steve Jobs ?

casa vis Steve Jobs

1 COMENTARIU