O carcasa pentru iPhone SE confirma diferentele fata de iPhone 5S

4

Un zvon aparut dimineata indica faptul ca iPhone SE urmeaza sa aiba un design extrem de similar cu cel al iPhone 5S, diferentele dintre terminale fiind greu de observat din punct de vedere estetic, sau cel putin asta sustin sursele informatiilor aparute astazi.

O carcasa pentru iPhone SE creata in baza unor schite furate din fabrica unui partener Apple sugereaza totusi faptul ca urmeaza sa avem parte de unele schimbari in noul smartphone fata de iPhone 5S, iar asta pentru ca ea nu se potriveste perfect pe vechiul terminal.

Mai exact, butoanele iPhone 5S nu se potrivesc perfect cu locasele existente pentru carcasa iPhone SE, accesoriul fiind gandit pentru un terminal care este putin mai subtire, dar are si carcasa cu marginile ceva mai rotunde decat in cazul vechiului smartphone al Apple.

Avand in vedere ca aceasta carcasa pentru iPhone SE nu se potriveste perfect pe iPhone 5S, este posibil ca actualele accesorii pentru vechiul terminal sa nu se potriveasca pe cel nou si aceasta problema ar putea supara unii utilizatori, insa in final asta va conta prea putin pentru Apple.

iPhone SE va fi prezentat luni, 21 martie, in cadrul unei conferinte care va fi organizata de catre compania Apple in Cupertino si va invit luni la ora 19:30 pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne fie aratat.