Pangu ofera noi detalii despre Apple TV 4 jailbreak

Echipa de hackeri chinezi numita Pangu a oferit in cursul acestei zile noi detalii privind solutia de Apple TV 4 jailbreak pe care o dezvolta in momentul de fata, mesajul anuntandu-i pe utilizatori ca este nevoie de inca o serie de zile de testare inaintea lansarii.

Chinezii de la Pangu au anuntat ca vor lansa o aplicatie care va trebui instalata in Apple TV-uri dupa ce utilizatorii o semneaza singuri cu ajutorul Xcode, ea facand efectiv jailbreak-ul si permitand controlarea totala a produsului Apple si a tvOS.

Cei de la Pangu au anuntat ca solutia lor de Apple TV 4 jailbreak este una dedicata in principal dezvoltatorilor de aplicatii deoarece doar acces SSH este oferit la produs, fara aplicatia Cydia preinstalata si fara alte beneficii pe care le stiti deja.

Daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca solutia de Apple TV 4 jailbreak nu este la mai mult de 4 – 5 zile distanta de lansare, insa va reamintesc faptul ca nu trebuie sa va entuziasmati prea tare in legatura cu ea deoarece instalarea de aplicatii sau tweak-uri nu va fi usoara.