Apple TV 4 jailbreak urmeaza sa fie lansat

O solutie de jailbreak pentru Apple TV 4 urmeaza sa fie lansata saptamana viitoare de catre hackerii care au dezvoltat software-ul Pangu9 care ne permite sa facem jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, anuntul fiind facut in cursul acestei seri.

Chinezii din spatele echipei Pangu9 au anuntat ca vor lansa acest software desi el este in principal util pentru cercetatorii in securitate informatica si dezvoltatorii de solutii de jailbreak, iar asta deoarece doar acces SSH este oferit prin intermediul sau.

Solutia de Apple TV 4 jailbreak va fi disponibila doar pentru tvOS 9.0.x deocamdata, deci doar cei care au o versiune veche a sistemului de operare vor putea beneficia de acest software, asa ca probabil ea nu va fi utila pentru chiar atat de multa lume in momentul lansarii.

Avand in vedere ca hackerii nu au anuntat o data clara pentru lansarea solutiei de Apple TV 4 jailbreak, daca aveti tvOS 9.0.x si o asteptati, va trebui sa aveti rabdare in urmatoarele zile pentru ca in momentul in care ea va fi disponibila va voi anunta.