Ruggie : Ceas-alarma ce lupta cu succes contra somnului

 Daca aveti grave probleme de trezire dimineata, si absolut nici o alarma nu reuseste sa va trezeasca din prima, Ruggie pare a fi partenerul ideal. De ce zic asta? Pentru ca sta ca un companion la marginea patului vostru si va ajuta sa va treziti instant, fiind de fapt un covoras ceas-alarma.

Ruggie este un ceas-alarma proiectat de Winson Tam si o echipa de antreprenori cu sediul in Vancouver si Hong Kong, ce este sensibil la presiune si care te forteaza sa te scoli din pat.

Alarma nu are absolut nici o optiune de amanare sau oprire, iti doar ” cere ” sa stai pe ea cu ambele picioare timp de 3 secunde.  Daca este atinsa doar cu un singur picior, alarma nu se va opri. Winson Tam a inventat Ruggie datorita propriei sale experiente cu trezirea. S-a gandit ca si pentru alte persoane trezitul de dimineata reprezinta o lupta ce trebuie sa o duca, contra somnului. Astfel, a creat Ruggie pentru a-i ajuta si pe altii sa coboare din pat mai usor.

Eu as zice ca aceast ceas-alarma te-ar face sa te dai jos mai nervos si irascibil decat mai usor si cu gandul de a fi productiv. Voi ce spuneti?

7 COMENTARII

  1. Eu nu mai aud alarma apoape de loc !!:))) Trebuie sa pun alarma mai departe de pat sa fiu nevoit sa ma ridic pt a o opri ! ??