SPECTRA, primul skateboard portabil si inteligent cu sistem 3D step

Acest vehicul SPECTRA, asemanator cu skateboard-ul se poate ocupa cu usurinta de transportarea voastra. SPECTRA este urmatoarea generatie de skateboard electric, hands-free, sigur și distractiv de condus.

Este nevoie de doar cinci minute pentru a invata sa il folositi, Spectra utilizeaza motoare cu butuc de 3,1 inch pe fata pentru a suporta inclinatii de pana la 15 grade.  SPECTRA are primul sistem 3D de control al posturii 3D (3D Step), cel mai mic modul de franare ABS ABS (MagBrake) si o fibra de carbon de tip supercar si unibody de magneziu. Riderii pot controla alternativ SPECTRA cu aplicatia WALNUTT eBoard Go pe smartphone.

Are frane super inteligente care se activeaza de indata ce sari de pe bord. Spectra are, de asemenea, senzori de presiune si senzor de giroscop pentru controlul vitezei diferentiale. Pur si simplu deplasati greutatea pentru a va schimba viteza. In plus, acest vehicul compact si puternic are o viteza maxima de 15,5 km / h si merge o distanta de 12,4 mile pe o singura incarcare.

Cu o lungime de 19,4 cm, puteti purta cu usurinta Spectra oriunde. In cele din urma, Spectra utilizeaza lampi cu LED-uri inteligente fata si spate.