Un barbat a fost cuprins de flacari din cauza propriului smartphone (Video NSFW)

Un barbat din, ceea ce pare a fi Pakistan, a fost cuprins de flacari dupa ce bateria smartphone-ului sau a luat foc in timp ce terminalul se afla in buzunarul pantonilor, iar in clipul video de mai jos puteti vedea in ce pericol s-a aflat barbatul din cauza unei componente defecte.

Nimeni nu stie exact ce terminal a luat foc in buzunarul barbatului, singura dovada a incidentului fiind clipul video de mai jos, iar din pacate aceasta situatie se poate intampla oriunde pe planeta, cazuri similare existand deja in ultimii ani, ele fiind documentate de catre diverse publicatii.

Infricosator este faptul ca hainele barbatului au luat foc aproape imediat dupa ce bateria a explodat in buzunarul pantalonilor si observati ca flacarile a ajuns pana la capul barbatului in doar cateva secunde, focul fiind stins de o galeata de apa aruncata peste corpul barbatului.

Va spuneam dimineata despre un incident similar ce a avut loc in timpul unei curse aeriene din SUA, in acel caz un iPhone 6 al unei fetite luand foc din senin, terminalul fiind aruncat de catre ea sub scaunul unui alt pasager, flacarile fiind stinse imediat de insotitorii de zbor.

Clipurile video de acest gen ar trebui sa va spuna cum sa reactionati cand sunteti implicati intr-un incident de acest gen, asa ca trebuie sa fiti mereu alerti chiar si cand aveti terminalele in buzunar.

https://www.youtube.com/watch?v=hxE5aZYcdxk