Prima Pagina smartphone Un barbat a fost cuprins de flacari din cauza propriului smartphone (Video...

Un barbat a fost cuprins de flacari din cauza propriului smartphone (Video NSFW)

Un barbat din, ceea ce pare a fi Pakistan, a fost cuprins de flacari dupa ce bateria smartphone-ului sau a luat foc in timp ce terminalul se afla in buzunarul pantonilor, iar in clipul video de mai jos puteti vedea in ce pericol s-a aflat barbatul din cauza unei componente defecte.

Nimeni nu stie exact ce terminal a luat foc in buzunarul barbatului, singura dovada a incidentului fiind clipul video de mai jos, iar din pacate aceasta situatie se poate intampla oriunde pe planeta, cazuri similare existand deja in ultimii ani, ele fiind documentate de catre diverse publicatii.

Infricosator este faptul ca hainele barbatului au luat foc aproape imediat dupa ce bateria a explodat in buzunarul pantalonilor si observati ca flacarile a ajuns pana la capul barbatului in doar cateva secunde, focul fiind stins de o galeata de apa aruncata peste corpul barbatului.

Va spuneam dimineata despre un incident similar ce a avut loc in timpul unei curse aeriene din SUA, in acel caz un iPhone 6 al unei fetite luand foc din senin, terminalul fiind aruncat de catre ea sub scaunul unui alt pasager, flacarile fiind stinse imediat de insotitorii de zbor.

Clipurile video de acest gen ar trebui sa va spuna cum sa reactionati cand sunteti implicati intr-un incident de acest gen, asa ca trebuie sa fiti mereu alerti chiar si cand aveti terminalele in buzunar.

 • vali

  Pai daca a luat foc iphonu in avion nu clar car ipohoanili iau foc, asta vrei sa spui zaonica nu e așa ?te-ai umplut de bani zaonica

 • Srb Srb

  in zone sarace precum aceasta, nu prea exista iphone ci doar samsung

 • badmad

  Ciurucul ala de pakistanez care manaca o data pe zi avea iphone? Daca da cred ca vorbim de o clona naspa

 • V.P

  Eu zic ca e facatura , benzina sa pui pe el si nu arde in halul ala . Iar ala filmeaza exact buzunarul omului inainte de a arunca telefonul .

 • rundown

  Facatura. Ca sa ia asa foc dintr-o data, omu trebuia stropit cu ceva extrem de inflamabil. In cel mai rau caz incepe sa iasa fum din buzunar si individul simte o arsura pe piele. Mai taie din ea da-o dracu. Zici ca e montaj de la Jackass

 • Gabiz Ro

  Foarte inflamabile haine avea ala,insa doar pe jumatatea care s-a aprins instant,pe partea stanga parca nu mai erau asa inflamabile.
  Sigur era stropit cu ceva inainte de asta.

 • fls

  Eu am vazut videoclipul asta pe facebook, acum cateva zile, cu explicatia ca acel barbat si-a dat foc singur la haine, nici nu se spunea ceva de vreun telefon si nici motivele autoincendierii.

 • frozenCore

  Ok / deci , iei foc/ arde camasa pe tine dar nu o dai jos/ dc ?asta e primul lucru pe care il face corpul instinctiv .da camasa aia jos. Fugi cu ea pe tine .posibil sa fi facut intentionat pt un proces pentru o imbogatire..