tvOS 9.2 a fost lansat

tVOS 9.2 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru posesorii de Apple TV 4 din lumea intreaga, noua versiune a sistemului de operare aducand cateva schimbari interesante pentru utilizatori, Apple lucrand la ele de ceva vreme.

Pentru inceput, tvOS 9.2 le permite utilizatorilor sa conecteze tastaturi Bluetooth si sa foloseasca un sistem de scriere dupa dictare, astfel ca nu vor mai fi obligati sa se chinuie cu telecomanda pentru a face cautari in baza textelor sau pentru a introduce parole pentru logari.

Separat, tvOS 9.2 le permite utilizatorilor sa creeze foldere pentru aplicatiile instalate in produse, schimbarea facand interfata sa semene mai mult cu cea din iOS, app switcher-ul beneficiind deasemenea de un design imbunatatit.

In tvOS 9.2 Apple a implementat si suport pentru iCloud Photo Library, astfel ca utilizatorii de Apple TV 4 vor putea vedea pe ecrane mari toate pozele din iDevice/Mac-uri, chiar si cele Live Photo sau pe cele din Photo Stream.

In final Siri are parte de functii noi, astfel ca acum el poate face cautari pentru aplicatii prin App Store, utilizatorii putand gasi mult mai usor jocurile sau aplicatiile favorite pe care le pot instala in Apple TV 4.

tvOS 9.2 poate fi instalat chiar acum prin sistemul Software Update, Actualizare Software, al Apple TV 4.