watchOS 2.2 a fost lansat

watchOS 2.2 a fost lansat in aceasta seara impreuna cu iOS 9.3, compania Apple oferind actualizarea pentru Apple Watch in tandem cu cea pentru iDevice-uri deoarece functiile sunt interconectate pentru utilizatorii din lumea intreaga.

watchOS 2.2 aduce pentru Apple Watch posibilitatea de a conecta multiple ceasuri inteligente la acelasi iPhone, compania Apple implementand pentru Apple Maps suport pentru functia In Apropiere, care permite localizarea de business-uri si puncte de interes importante din preajma noastra.

watchOS 2.2 este disponibil pentru descarcare pe Apple Watch prin intermediul aplicatiei Watch disponibile in iOS.

Articolul precedentiOS 9.3 a fost lansat
Articolul următortvOS 9.2 a fost lansat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.