iPhone SE are un Touch ID inferior celui din iPhone 6S

In iPhone 6S compania Apple a implementat un nou cititor de amprente pentru Touch ID, acesta permitand o citire mult mai rapida si mai exacta a amprentelor utilizatorilor, experienta de utilizare oferita fiind net superioara celei existente in iPhone 5S sau iPhone 6.

Desi multi au laudat noul Touch ID din iPhone 6S, compania Apple a implementat in iPhone SE cititorul de amprenta cu Touch ID al iPhone 5S, componenta fiind mult mai ieftina decat cea noua, deci algerea sa este logica pentru ca smartphone-ul sa poata fi vandut ieftin.

Va spuneam aseara ca iPhone SE are autonomie mai buna decat iPhone 6S si pentru ca terminalul sa nu fie per total mai bun decat cel cu ecran de 4.7 inch, compania Apple trebuia sa elimine unele dintre beneficiile pe care utilizatorii terminalului mai mare le au.

Adaugam lipsa noului Touch ID la lipsa sistemului 3D Touch, iPhone SE neavand disponibil modulul Taptic Engine si software-ul din iOS 9 care controleaza tehnologia 3D Touch, asa ca pretul mai mic al noului smartphone este justificat de lipsa unor componente si tehnologii de ultima generatie.

5 COMENTARII

  1. Oricum de 3D touch te poți lipsi cu ușurintă . Cea mai importantă funcție , cea a mutării cursorului in text , merge “prin sondaj”