Apple TV 4 jailbreak a fost lansat

Apple TV 4 jailbreak a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre echipa de hackeri Pangu, chinezii afirmand ca acest software permite exploatarea noului produs al companiei Apple, insa ofera doar acces SSH, deci nu exista o aplicatie Cydia.

In aceasta idee, Apple TV 4 jailbreak este recomandat doar persoanelor care stiu cum sa se concteze prin SSH la produsul celor de la Apple si stiu cum sa instaleze aplicatii semnate de catre ei, ori de catre terte persoane, sau sa copieze fisiere inprodus.

Conform celor de la Pangu, Apple TV 4 jailbreak poate fi facut doar pe tvOS 9/9.0.1, deci orice alta versiune mai noua nu permite exploatarea deoarece vulnerabilitatile folosite de catre chinezi pentru a obtine acces de administrator au fost inchise de catre compania Apple.

Avand in vedere ca nu exista foarte multi posesori de Apple TV 4 si ca interesul pentru acest Apple TV 4 jailbreak este foarte mic, e putin probabil ca in viitorul apropiat sa fie extinsa compatibilitatea si cu tvOS 9.2 sau cu alte versiuni mai noi ale tvOS.

Puteti descarca Apple TV 4 jailbreak de aici.