Vodafone anunta lansarea iPhone SE in Romania pe 7 aprilie

Urmandu-i pe cei de la Telekom, Vodafone a anuntat lansarea iPhone SE in Romania in cursul acestei dupa-amiezi, data de 7 aprilie fiind deasemenea oferita de catre operator pentru disponibilitatea noului smartphone al companiei Apple.

Vodafone confirma faptul ca iPhone SE va fi disponibil pentru precomanda incepand din 29 martie prin intermediul website-ului sau, iar acelasi lucru este cel mai probabil valabil inclusiv in cazul celor de la Telekom, dar si al celor de la Orange.

Vodafone nu ofera informatii cu privire la preturile pe care le va percepe pentru achizitionarea iPhone SE prin intermediul retelei sale de magazine, insa pretul standard ar trebui sa fie foarte apropiat de cel al Apple Store.

Acestea fiind spuse, mai ramane ca Orange sa anunte lansarea iPhone SE in urmatoarele ore si asa avem confirmari de la toti cei trei operatori de telefonie mobila privind disponibilitatea iPhone SE.

“Vodafone Romania va oferi noul iPhone SE, cel mai puternic telefon cu display de 4”, incepand din 7 aprilie 2016. Clientii vor putea inregistra pre-comenzi pentru noul iPhone SE din 29 martie 2016, pe www.vodafone.ro.

Pentru mai multe informatii despre iPhone, vizitati www.apple.com/iphone